Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Μπορούσαμε και τη νίκη...»

Στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξε ο Πανιώνιος στο ισόπαλο παιχνίδι της Βέροιας αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Ιστο...

Στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που έδειξε ο Πανιώνιος στο ισόπαλο παιχνίδι της Βέροιας αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως στο ημίχρονο μίλησε με τους παίκτες του, ώστε να δείξουν οι κυανέρυθροι καλύτερη εικόνα στην "επανάληψη".

«Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Έπρεπε να αλλάξουμε την εικόνα μας στο παιχνίδι το προσπαθήσαμε και μέσα από τις αλλαγές.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είμαι ευχαριστημενος και νομίζω ότι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη», ήταν τα λόγια του προπονητή του Πανιωνίου.

Στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κακό παιχνίδι και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα. Βελτιωθήκαμε αρκετά και ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο τέλος θα έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι.

Προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι μας αδικεί. Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και αποφασιστικότητα για να μην χάνουμε χρόνο μέσα στο ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο φτάναμε εύκολα έξω από την περιοχή της Βέροιας αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα. Αν θέλουμε περισσότερα πράγματα, τέτοια παιχνίδια -όπως εξελίσσονται- θα πρέπει να τα κερδίζουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια