Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δελφάκη εσύ... σούπερ σταρ!

Σε ένα παιχνίδι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, όμως, αυτό τον ρόλο ...



Σε ένα παιχνίδι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές, στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό, όμως, αυτό τον ρόλο θέλησε να πάρει ο διαιτητής Δελφάκης. Κάκιστη διαιτησία από τον ρέφερι της Αρκαδίας εις βάρος των κυανέρυθρων σε ολόκληρο το 90λεπτο!

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-2 του Ιστορικού, σε ένα παιχνίδι όπου ο Πανιώνιος αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες από το 13ο λεπτό, λόγω της αυστηρότατης απευθείας κόκκινης κάρτας που έδειξε ο Δελφάκης στον Ανσαριφάρντ.

Επίσης, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα διαιτητής της Αρκαδίας δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε τράβηγμα πάνω στην Κόρμπο στο 36’, ενώ δεν έδωσε ούτε μία κίτρινη κάρτα στους φιλοξενούμενους για καθυστέρηση, οι οποίοι καθυστερούσαν από τα πρώτα 15 λεπτά!

Προκλητική διαιτησία του Δελφάκη από την Αρκαδία, η οποία ίσως είναι και ένα μήνυμα για το πως θα σφυρίζεται ο Πανιώνιος έως το τέλος του πρωταθλήματος...

Οι παίκτες του Ουζουνίδη έβγαλαν ψυχή και πάθος έως το φινάλε του αγώνα κόντρα στον αντίπαλο τους και την διαιτησία, πάλεψαν, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη.

Πάντως οι καυνέρυθροι στο τέλος του ματς γνώρισαν την απόλυτη αποθέωση από τους φιλάθλους, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν.

Το παιχνίδι

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Πανιώνιο και στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μάντζιος έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Γιακουμάκη να κάνει το πλασέ στη κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ όπως ήταν λογικό έφερε «παγωμάρα» στη Νέα Σμύρνη, όμως από το 8’ και μετά ο Ιστορικός ανέβηκε, πήρε την κατοχή της μπάλας και σε δύο περιπτώσεις δημιούργησε τις προυποθέσεις για κάποιο τέρμα, ωστόσο οι τελικές ενέργειες δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Στο 13’ έγινε φάση που ξεσήκωσε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο διαιτητής Δελφάκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ανσαριφάρντ, για τάκλιν στον Μουλόπουλο. Το μαρκάρισμα του Ιρανού ήταν δυνατό στον αντίπαλο του, όμως η κόκκινη κάρτα του διαιτητή από την Αρκαδία θεωρείται κάτι παραπάνω από υπερβολική.

Η απόφαση του Δελφάκη, όπως ήταν λογικό, έφερε «κύμα» διαμαρτυρίας από τουε φιλάθλους του Πανιωνίου, οι οποίοι είδαν τον εν λόγω διαιτητή να εξαντλεί την αυστηρότητα του κατά της ομάδας τους.

Παρά τις αναποδιές ο Πανιώνιος και στα επόμενα λεπτά ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού παίζοντας τον Λεβαδειακό στο μισό γήπεδο!

Στο 23’ ο Τζανδάρης έκανε ωραίο σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βερέμκο.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Μασούρας κερδίζει την μπάλα στην περιοχή, πλασάρε υπό πίεση, με τον Βέρεμκο να σώζει την ομάδα του και στο «καπάκι» πάλι ο πορτιέρο του Λεβαδειακού αντέδρασε σωστά στο σουτ του «Μπάκα».

Οι παίκτες του Λεβαδειακού όποτε μπορούσαν έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, θέλοντας προφανώς να καθυστερούν όσο περισσότερο μπορούν, με τον Δελφάκη να μην τους τιμωρεί όπως θα έπρεπε με κίτρινη κάρτα!

Στο 36’ ο Κόρμπος δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, με αμυντικό του Λεβαδειακού να του τραβάει τη φανέλα, με τον Δελφάκη όμως να μην σφυρίζει την παράβαση.

Έξι λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, όμως ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού ήταν στην σωστή θέση για να μπλοκάρει την μπάλα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 45’ ήρθε ένα μεγάλο λάθος του Κόρμπου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γιακουμάκης. Ο αρχηγός του Πανιωνίου προσπάθησε να γυρίσει με κεφαλιά στον Διούδη, ο Γιακουμάκης ακολούθησε την φάση πέρασε την μπάλα πάνω από τον Διούδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο ευκαιρίες ο Λεβαδειακός και δύο γκολ!

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στην «επανάληψη» και παρά το γεγονός πως ήταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα και έπαιζε με παίκτη λιγότερα, προσπάθησε να παλέψει το παιχνίδι και να μειώσει το σκορ.

Στο 47’ ο Τασουλής έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι κυανέρυθροι μάχονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 59’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να μειώσουν. Ο Καραμάνος έκανε πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Λεβαδειακού. Δυστυχώς η τύχη γύρισε για μία ακόμη φορά την πλάτη της στην ομάδα σε αυτό το ματς.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη έπαιζαν σαν να ήταν αυτοί με παίκτη παραπάνω, ωστόσο η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Οι φιλοξενούμενοι αν και με παίκτη παραπάνω έπαιζαν μαζικά άμυνα, όμως στο 73’, μετά από αντεπίθεση, λίγο έλειψε να σκοράρουν, με το πλασέ του Ατζαγκούν να περνάει άουτ.

Ο Πανιώνιος, που είχε την απόλυτη κατοχή της μπάλας στο 75’ είχε μία νέα καλή στιγμή, με το σουτ του Χαλκιαδάκη να μπλοκάρει ο Βαρέμκο.

Πέντε λεπτά αργότερα προσπάθησε να απειλήσει με σουτ ο Καθάριθος, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος είχε κι άλλες τελικές ενέργειες, κυρίως με τους Χλακιαδάκη, Μπακασέτα, όμως δεν μπόρεσαν, παρά την ψυχή που έβγαλαν έως το φινάλε, να πετύχουν ένα γκολ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους φίλους του Ιστορικού να αποθεώνουν την ομάδα για την μεγάλη της προσπάθεια.

Πανιώνιος: Διούδης, Τασουλής (77’ Μπαργκάν), Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Τζανδάρης (64’ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας (60’ Καθάριος), Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας (77’ Τόνι), Ατζαγκούν, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Τριποτσέρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια