Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ποιος είναι τελικά το παράρτημα;;;

Φίλοι, Έφυγαν τελικά ο Μπουμάλ (για παο) και ο Χατζηισαΐας (για παοκ). Αυτό το έργο της φυγής παικτών μας το έχω δει άπειρες φορές, ό...

Φίλοι,

Έφυγαν τελικά ο Μπουμάλ (για παο) και ο Χατζηισαΐας (για παοκ). Αυτό το έργο της φυγής παικτών μας το έχω δει άπειρες φορές, όπως επίσης και το ότι είμαστε παράρτημα μια του γαύρου, μια της κούλας και την άλλη του βάζελου. Μια απλή ερώτηση. Μήπως ρε μάγκες είστε εσείς παράρτημα δικό μας με τόσους παίκτες που έχετε πάρει και δεν το έχετε καταλάβει??? Για δες το και από αυτήν την πλευρά.

Το κακό για όλους εσάς είναι ότι ο Ιστορικός έχει πρώτα από όλα καλές Ακαδημίες. Στη Βάρη ο Αποσπόρης κάνει πολύ καλή δουλειά. Αυτό δεν το λέει απλά ένας Πανιώνιος, το επιβεβαιώνουν και παίκτες άλλων ομάδων εμπιστευόμενοι τα παιδιά τους στις Ακαδημίες μας. Τελευταίο παράδειγμα ο υιός Καραγκούνη.

Δυστυχώς αυτή είναι η μοίρα της ομάδας μας. Να βγάζει ή να ανακαλύπτει ταλέντα και μετά να φεύγουν για τις ομάδες σας και να σας κάνουν περήφανους. Όμως όλοι αυτοί που φεύγουν, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι περισσότεροι έχουν τον Πανιώνιο μέσα στην καρδία τους. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα παικτών μας, γιατί απλά εμείς θα χαρούμε και εσείς θα πληγωθείτε….. λίγο μυαλό και καταλαβαίνεται σε ποιους αναφέρομαι. Βέβαια υπήρχαν και «παίκτες μας» που ήθελαν να απλώσουν τα φτερά τους και να πετύχουν….. Δυστυχώς απέτυχαν και κάποιοι από αυτούς τερμάτισαν γρήγορα και άδοξα την καριέρα τους. Γιατί άραγε??? Μήπως επειδή ποτέ δεν ένιωσαν την οικογένεια των Πανιώνιων??? Η οικογένεια Πανιώνιος δύσκολα ξεγράφεται (πρόσφατο παράδειγμα, οι πανηγυρισμοί των παικτών μας μετά τη νίκη με τον Πανθρακικό).

Εμείς οι Πανιώνιοι τιμάμε και χαιρόμαστε με τους παίκτες που έφυγαν ή θα φύγουν με την αγάπη μας. Όταν έρχονται αντίπαλοι μας γνωρίζουν την αναγνώριση μέσω τους χειροκροτήματος μας. Δεν πιστεύω αυτό να γίνεται σε κάποια από τις άλλες ομάδες.

Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στον Παύλο το Μητρόπουλο. Δυστυχώς έφυγε, αλλά με συγκίνησαν τα λόγια του για την ομάδα. Καλή συνέχεια Παύλο όπου και να πας. Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όσα έδωσες στην ομάδα. Πιστεύω πως εκφράζω μεγάλο αριθμό Πανιώνιων για τον Παύλο.

Κλείνω με ένα περίεργο, ας μου επιτραπεί, συναίσθημα. Στην αρχή του πρωταθλήματος ΟΛΟΙ μας είχαν σαν τους πρώτους υποψήφιους για φούντο. Συγγνώμη από όλους εσάς αν σας απογοητεύσαμε…… Το συναίσθημα αφορά το ότι πλέον δεν έχουμε άγχος από πολύ νωρίς το που θα παίζει του χρόνου η ομάδα. Για να δούμε πιο μεγάλες επιτυχίες του χρόνου, πρέπει αυτή η χημεία να συνεχιστεί. Αναφέρομαι πρώτα και πάνω από όλα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, τον άνθρωπο που άλλαξε πολλά φέτος. Μαζί μας και του χρόνου….

Όλα αυτά δε συμβαίνουν σε ΚΑΜΙΑ άλλη ομάδα.
Για όλα αυτά ρε μάγκες ..… μήπως τελικά είστε εσείς παράρτημα μας και δεν το γνωρίζετε????

Καλή συνέχεια και όλοι κοντά στην ομάδα.

Αναγνώστης: Κώστας Satswk

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια