Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ-πρόκριση. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην ...

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ-πρόκριση.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: "Από την στιγμή που έγινε η εκδήλωση φάνηκε ότι ήταν ανταγωνιστικό ζευγάρι. Τελικά πέρασε ο πιο τυχερός, όχι ο καλύτερος.  Δυστυχώς μετράει το εκτός έδρας γκολ σε αυτη τη φάση. Παίξαμε όπως θέλαμε, δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν ήρθε το γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν και καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για το χειροκρότημα στο τέλος του αγώνα: "Από την αρχή φάνηκε ότι ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια και την εικόνα της ομάδας μας. Έπρεπε να παίξουμε με θράσος και να παίξουμε ποδόσφαιρο και αυτό κάναμε. Τα παιδιά αξίζουν αυτό το χειροκρότημα για ότι έχουν έως τώρα".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Τον περίμενα καλύτερα τον ΠΑΟΚ, έχει προβλήματα αλλά είναι ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μέρος μας διευκόλυνε και το σύστημα του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία δύσκολη ομάδα, δεν έχασε από τον ΠΑΟ, από τον ΠΑΟΚ, από την ΑΕΚ. Σήμερα ήμασταν καλά και το δείξαμε. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα".

Για το φαβορί του Κυπέλλου: "Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, έχει δείξει ότι είναι καλύτερος. Το Κύπελλο είναι Κύπελλο όμως".

Αποστολή Θεσσαλονίκη: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια