Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όρθιος και στην Μυτιλήνη ο... κουρασμένος Πανιώνιος!

Ισόπαλος 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και έμεινε για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγ...

Ισόπαλος 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και έμεινε για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι έπαιξαν τον τρίτο τους αγώνα σε διάστημα μίας εβδομάδας και όπως ήταν λογική τα σημάδια της κούρασης έκαναν την εμφάνιση τους, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο.

Ο Πανιώνιος είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 29', με την Καλλονή να ισοφαρίζει στο 45΄με τον Αναστασιάδη,

Με αυτή την ισοπαλία οι κυανέρυθροι έφτασαν τους 35 βαθμούς και πλέον έχουν εδραιωθεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλλονή έπαιζε -ουσιαστικά- το τελευταίο της "χαρτί" για την παραμονή της στην Σούπερ Λιγκ και έπαιξε πολύ ψυχωμένα στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μπήκε πειθαρχημένη και συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι κυανέρυθροι αμυντικά δεν είχαν προβλήματα από τον αντίπαλο τους, ενώ επιθετικά προσπαθούσαν να «χτυπήσουν» -κυρίως- με τους Χαλκιαδάκη και Καρίμ.

Ο Ιστορικός στο 29’ ευτύχισε να ανοίξει το σκορ, με τους δύο προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές. Ο Μπρούνο έκανε το μακρινό σουτ, ο τερματοφύλακας της Καλλονής έδιωξε δύσκολα και ο Ιρανός επιθετικός πήρε το «ριμπάουντ» και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς να βγάζουν ιδιαίτερες ευκαιρίες προς την εστία του Διούδη.

Τελικά στο 45’, μετά από μία… καραμπόλα στην κυανέρυθρη άμυνα, η Καλλονή μπόρεσε να κάνει το 1-1. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάρκοβιτς πήρε την κεφαλιά, ο Διούδης απέκρουσε δύσκολα, ο Μίκιτς δεν μπόρεσε από κοντά με τον ίδιο τρόπο και ο Αναστασιάδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επόμενη φάση, ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία. Μετά από Ωραία κάθετη πάσα του Χαλκιαδάκη ο Ανασαριφάρντ βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δαύκου.

Στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» οι γηπεδούχοι ήταν πιο πιεστικοί, καθώς στόχος τους ήταν μόνο η νίκη, η οποία θα τους έδινε ελπίδες παραμονής.

Η ομάδα του Ουζουνίδη όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοση του και στο 65’ είχε καλή στιγμή με τον Καθάριο. Ο άσος του Πανιωνίου έκανε το δυνατό σουτ, με τον Δαύκο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησε με ευκαιρία του Μανούσου, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με την Καλλονή να ψάχνει περισσότερο το γκολ και τον Πανιώνιο να έχει καλή αμυντική λειτουργία, με τις δυνάμεις των παικτών του Ουζουνίδη όμως να έχουν στερέψει, λόγω και των συνεχόμενων αγώνων του τελευταίο διαστήματος.

To τελικό σκορ ήταν το 1-1, με τον Πανιώνιο να μένει αήττητος για 6ο συνεχόμενο ματς στην Σούπερ Λιγκ.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος (83’ Τζανδάρης), Χαλκιαδάκης (72’), Μπαργκάν (62’ Καραμάνος), Ανσαριφάρντ.

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (85’ Σπυρόπουλος), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (74’ Κάρλσον).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια