Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Όχι δάκρυα για αυτή την ομάδα...

Σε μία εμφάνιση αντάξια της φανέλας και του ονόματος του ο Ιστορικός τα είχε όλα εκτός από το... γκολ με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 (1-...

Σε μία εμφάνιση αντάξια της φανέλας και του ονόματος του ο Ιστορικός τα είχε όλα εκτός από το... γκολ με αποτέλεσμα να μείνει στο 0-0 (1-1 το πρώτο ματς) με τον ΠΑΟΚ και να αποκλειστεί από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ανώτερος ο Πανιώνιος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε τις σπουδαιότερες φάσεις, όμως στάθηκε άτυχος και αναποτελεσματικός και δυστυχώς δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα της πρόκρισης.

Περίπου 150 Πάνθηρες στάθηκαν δυναμικό στο πλευρό της ομάδας, κάνοντας το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι

Με το... καλημέρα της αναμέτρησης ο Ιστορικός είχε την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης με τον Καραμάνο να γυρίζει την μπάλα από δεξιά και τον Βίτορ να προλαβαίνει τον Ανσαριφάρντ παίρνοντας του την μπουκιά από το στόμα.

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τα "ηνία" της αναμέτρησης ωστόσο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα, με μοναδική απειλή για τους παίκτες του Τούντορ να αποτελεί ένα χλειαρό σουτ του Πέλκα στο 10' το οποίο δεν ανησύχησε τον Διούδη.

Στην συνέχεια ο Πανιώνιος ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο γήπεδο βγάζοντας πάθος και σωστές συνεργασίες στην επίθεση.

Η υπεροχή αυτή έφερε και την πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης με τον Μπακασέτα, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής αναγκάζοντας τον Βελλίδη να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 28' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ όταν ο Ανσαριφάρντ είδε ωραία από αριστερά τον Μασούρα να μπαίνει στην περιοχή, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Βελλίδη όμως το σουτ του με το εξωτερικό ήταν κακό με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι Κυανέρυθροι προσπάθησαν να βρουν χώρους όμως ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει καλά, έτσι λοιπόν, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Από εκεί που σταμάτησε ο Ιστορικός στο πρώτο, ξεκίνησε στο δεύτερο φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Μασούρα και πάλι να μην μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη.

Δύο λεπτά αργότερα κι άλλη μεγάλη στιγμή για τον Πανιώνιο με τον Ανσαριφάρντ να κάνει ότι θέλει τον Βίτορ όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Στο 50' ο ΠΑΟΚ απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά με τον Κίτσιου να σεντράρει όμορφα από δεξιά στον Πέλκα του οποίου η  κεφάλια αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Διούδη.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ιστορικό να προσπαθεί με σωστό ποδόσφαιρο να φτάσει σε ένα πολυπόθητο γκολ.

Στο 77' και το 78' ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές με τα σουτ των Μακ και Κάτσε να μπλοκάρονται και τα δύο από τον Σωκράτη Διούδη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ιστορικός βγήκε μπροστά και το σουτ του Μπακασέτα πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έδωσε ότι είχε ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο.... χρυσό γκολ.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε παίκτες και οπαδούς να γίνονται "ένα" στο ¨πέταλο" της Τούμπας, με την ομάδα του Ουζουνίδη να χειροκροτείται και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ! Αυτό τα λέει όλα!

ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης(46' Κάτσε), Πέλκας, Αθανασιάδης(46' Γκολάσα), Μπερμπάτοφ, Μακ.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Οικονόμου(84' Τασουλής), Σιώπης, Τζανδάρης(80' Καθάριο), Μασούρας, Μπακασέτας, Καραμάνος(61' Μπαργκάν), Ανασαριφάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια