Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τούντορ: Όμορφο βράδυ για τον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκορ Τούντορ στάθηκε στην πρόκριση επί του Πανιωνίου, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από το εισιτήρια για τους "4" του ...

Ο Ιγκορ Τούντορ στάθηκε στην πρόκριση επί του Πανιωνίου, τονίζοντας πως είναι ικανοποιημένος από το εισιτήρια για τους "4" του Κυπέλλου που πήρε η ομάδα του.

Ο Κροάτης τεχνικός στο ξεκίνημα των δηλώσεων του αρχικά χαρακτήρισε όμορφο το βράδυ του ΠΑΟΚ.

«Ήταν ένα όμορφο βράδυ, ο ΠΑΟΚ είναι στα ημιτελικά. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα στο γήπεδο, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Είναι πάντα επικίνδυνος αυτός ο θεσμός για αυτό είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε χάσει κάποιους σημαντικούς παίκτες που έλειπαν σήμερα. Όταν έχεις τραυματίες τα εξτρέμ σου, και βάζεις τον Μπερμπάτοφ 10αρι αντί του Πέλκα, πρέπει να παίξεις διαφορετικά, υποφέρεις λίγο παραπάνω. Πρέπει όμως να προσαρμοστείς στους παίκτες που έχεις. Θα δούμε για την Κυριακή πως είναι η κατάσταση, ο Κλαους ένιωσε ενοχλήσεις ενώ δεν παίζει και ο Μακ».

Για την άμυνα: «Πρέπει να δω και στο video μερικές φάσεις αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από τους δυο που έχω στο κέντρο της άμυνας. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο στον άξονα. Κάναμε αλλαγές, θέλαμε τον έλεγχο και τον πήραμε. Δημιουργήσαμε περισσότερο από ότι στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλύτερο ρυθμό».

Για την γρήγορη προσαρμογή του Χατζηισαϊα είπε: «Είμαι ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Ο Τούντορ  δεν δήλωσε δημόσια για τον πιο αντίπαλο (Ολυμπαικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο) θα ήθελε να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Ό,τι μας φέρει η κλήρωση, θα το δεχτούμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια