Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο απαράδεκτος Βοσκάκης

Καλησπέρα σας, παρακολούθησα την αναμέτρηση με πολύ προσοχή με αυτόν τον απίστευτο διαιτητή Βοσκάκη και ειλικρινά πως δεν έσπασα την τη...

Καλησπέρα σας,

παρακολούθησα την αναμέτρηση με πολύ προσοχή με αυτόν τον απίστευτο διαιτητή Βοσκάκη και ειλικρινά πως δεν έσπασα την τηλεόραση είναι θαύμα. Αυτός ο διαιτητής είναι προκατειλημμένος με τον Πανιώνιο δεν εξηγείται αυτή η συμπεριφορά πραγματικά , καταρχήν στο γκολ της Καλλονής έγινε πεντακάθαρο φάουλ στον αμυντικό μας από τον Μίκιτς (κανείς δεν το αναφέρει), φάουλ ανάποδα σε όλο το ματς, κίτρινες κάρτες χωρίς κανένα μα κανένα λόγο, ενδεικτική κάρτα του μίσους είναι η τελευταία κάρτα του στον Κόρμπο που διαμαρτυρήθηκε κόσμια στην τελευταία φάση που λήγει το παιχνίδι 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα, ενώ φεύγουν 3 παίκτες αντεπίθεση.

Ειλικρινά κάπως πρέπει η διοίκηση να προστατέψει την ομάδα! Ο συγκεκριμένος κύριος μας ήταν απίστευτα εκνευριστικός στο 1ο ματς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εντάξει η ομάδα φάνηκε πολύ κουρασμένη δεν έπαιξε σύμφωνα με τις ικανότητες της ειδικά στο β μέρος παρόλο που θα μπορούσε με τον Καρίμ να κλειδώσει το ματς! Τώρα ας ξεκουραστούμε και ας πάμε για το διπλό στη Βέροια την επόμενη Δευτέρα.

Ευχαριστώ καλή εβδομάδα σε όλους

Αναγνώστης: ΚΩΣΤΑΣ Γ. "Vamos panionara!!!"

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.



Δεν υπάρχουν σχόλια