Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικαίωμα στο όνειρο…

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια, καλή εβδομάδα. Είναι αλήθεια ότι η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια, καλή εβδομάδα. Είναι αλήθεια ότι η φετινή πορεία του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου είναι καταπληκτική και φυσικά απρόσμενη. Βέβαια το «βάρος» του ονόματος και της φανέλας είναι τέτοιο που η τέταρτη θέση στη βαθμολογία θα ήταν (υπό νορμάλ συνθήκες) φυσιολογική εξέλιξη για τον Ιστορικό. Κάνω αυτή την μικρή εισαγωγή γιατί θεωρώ μεγάλη αποτυχία την ισοπαλία με τη Καλλονή. Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση είναι πολύ δύσκολα. Επίσης γνωρίζω ότι η διοίκηση της ΠΑΕ θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα έτσι ώστε ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν να αγωνιστεί, εφόσον τα καταφέρει μέσα στα γήπεδα, στο Γιουρόπα Λιγκ.

*** Γι’ αυτό θεωρώ αποτυχία το 1-1 με την υποβιβασμένη Καλλονή. Από τη πρώτη μέρα που ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Ιστορικού έχω γράψει ότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές και μακάρι να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε για πάρα πολλά χρόνια. Επίσης σε κάθε ευκαιρία τονίζω ότι η φετινή πορεία του Πανιωνίου φέρει ανεξίτηλη την υπογραφή του Μαρίνου. Δικό του δημιούργημα (και μάλιστα κάτω από αντίξοες ποδοσφαιρικές συνθήκες…) είναι ο Πανιώνιος που θαυμάζει όλη η Ελλάδα. Γι’ αυτό και είμαι αυστηρός σε ότι αφορά το ματς της Μυτιλήνης. Φυσικά και ο προπονητής, όπως και οι παίκτες (π.χ. ο Καρίμ έχασε μετά το 1-1 ευκαιρία που δεν χάνεται για την αξία και την ικανότητα του…) μπορεί να έχουν μια «κακή» μέρα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί (και δεν πρέπει…) να χαλάσει την εικόνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

*** Πιστεύω ότι μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο, με τον ρυθμό που είχε αποκτήσει η 11άδα της δεν έπρεπε να «δεχθεί» πολλές αλλαγές. Εκεί νομίζω χάθηκε το ματς στη Μυτιλήνη. Οι παίκτες που μπήκαν στην αρχική ενδεκάδα προσπάθησαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά δεν είχαν ρυθμό, κάτι φυσικό για μια 11αδα παικτών που έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί. Μάλιστα η φυσιολογική κούραση στην εξέλιξη του αγώνα παρά λίγο να μας στοιχίσει. Τέλος πάντων. Κοιτάμε μπροστά και το ματς με τη Βέροια εκτός έδρας. Ότι και να γίνει με την υπόθεση της ευρωπαϊκής αδειοδότησης πιστεύω ότι ο Πανιώνιος, οι παίκτες, ο προπονητής, οι φίλαθλοι, η διοίκηση, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο. Εχουμε δικαίωμα να θέλουμε να δούμε στο τέλος της σεζόν τον Ιστορικό πολύ ψηλά στη βαθμολογία, όπως σήμερα που τον καμαρώνουμε μόνο του στην τέταρτη θέση!

***Κάτι άσχετο (γιατί εμείς έχουμε ζήσει στο πετσί μας την διαιτητική αδικία…). Κύριοι της ΚΕΔ της ΕΠΟ ο Πανιώνιος απαιτεί σεβασμό και δικαιοσύνη. Ο κύριος Βοσκάκης σε μόνιμη βάση ούτε δίκαιος είναι, ούτε σεβασμό έχει για τον κόπο των παικτών μας στον αγωνιστικό χώρο…

*** Σκυτάλη στο χαντμπολ, όπου τα «πανθηρόνια» νίκησαν 32-29 εκτός έδρας τον Ηλυ7σιακό. Τι να λέμε τώρα; Πανιώνιος όνομα και πράγμα. Πανιώνιος ψυχή και καρδιά. Αυτό που συμβαίνει στο τμήμα χαντμπολ είναι 1000 φορές δυσκολότερο από αυτό που κάνουμε στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυ7τό πρέπει όλοι οι Πανιώνιοι να στηρίξουμε τη προσπάθεια των παιδιών. Δείτε στο βιντεάκι πως πανηγυρίζουν με τη λήξη του αγώνα και θα καταλάβετε τι εννοώ… Με νίκες προχώρησαν και όλα τα τμήματα του Ιστορικού. Στο βόλεϊ γυναικών νικήσαμε 3-2 τους Ίωνες, ενώ με το ίδιο σκορ νικήσαμε τον ΑΟ Μυτιλήνης στο βόλεϊ ανδρών. Τα κορίτσια του μπάσκετ επικράτησαν 64-37 του Ικαρου Καλλιθέας, ενώ η ομάδα μπάσκετ των ανδρών επιρκάτησε 72-63 τον Φιλαθλητικό. Ηρεμα και απλά μετράμε αντίστροφα για να τελειώσει ο εφιάλτης της Β’ εθνικής στο μπάσκετ.

*** Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτήσαμε ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια. Στο Έπταθλο ανδρών ο Παναγιώτης Μαντής πήρε το χρυσό. Στα 1500 μ. η Κυριακή Καλογεροπούλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ χάλκινα πήρε στα 60 μ. και στα 200 μ. η Παναγιώτα Βενιέρη. Μπράβο στα παιδιά του στίβου.

** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια