Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για την πρόκριση!

Με στόχο την μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα αγωνιστεί απόψε (11/02) ο Ιστορικός στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ ...

Με στόχο την μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα αγωνιστεί απόψε (11/02) ο Ιστορικός στον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (το πρώτο ματς 1-1).

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι έτοιμη να "γράψει" μία ακόμη επιτυχία στο φετινό ενεργητικό της, με τους παίκτες να "δηλώνουν" αποφασισμένοι για την πρόκριση.

Φυσικά άπαντες στον σύλλογο γνωρίζουν καλά πως το έργο ους είναι πολυ δύσκολο, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος έχει το ελαφρύ πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα και παίζει στην έδρα του.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, όμως, στον Πανιώνιο πιστεύουν στις δυνατότητες του και είναι έτοιμοι να τα καταφέρουν, δίνοντας χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας στην διάθεση του ξανά τον Ρισβάνη, ο οποίος έκτισε την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιαιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Τζανδάρης, Σιώπης, Πινιώτης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μήτκας, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας (11/02), στις 19:30.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια