Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Τα θετικά της πώλησης του Χατζηισαϊα

Αγαπητοί Φίλοι, Με αφορμή την (οριστική πλέον) μεταγραφή του Χατζηισαϊα στον Πάοκ γράφω για Δεύτερη φορά στο βήμα λαού. Είμαι και εγώ...

Αγαπητοί Φίλοι,

Με αφορμή την (οριστική πλέον) μεταγραφή του Χατζηισαϊα στον Πάοκ γράφω για Δεύτερη φορά στο βήμα λαού.

Είμαι και εγώ στεναχωρημένος, γιατί φεύγει ένας ταλαντούχος, νέος και εξελίξιμος παίχτης από τον Πανιώνιο και απ’ ότι φαίνεται και ένας καλός χαρακτήρας.

Την στεναχώρια σας την καταλαβαίνω αδέρφια, έχω και εγώ άλλη τόση, όμως πρέπει να δούμε και ορισμένα θετικά.

1) Η πώληση του γίνεται με σχετικά καλό αντίτιμο για την εποχή. (200 χιλ. τώρα + 300 χιλ. το καλοκαίρι)

2) Η πώληση του (όπως και του Μπούμπη) γίνεται μετά από διαπραγμάτευση και όχι με την ψυχή στο στόμα (εννοώ να χρωστάς και να μην έχεις να δώσεις, οπότε να βρίσκεσαι υπό πίεση)

3) Ύστερα από αρκετά χρόνια, για τα οποία γκρινιάζαμε ότι οι μεταγραφές (έναντι χρημάτων - γιατί υπάρχουν και οι τζαμπατζήδες αεκτζηδες) πήγαιναν όλες στον Οσφπ, φέτος δώσαμε παίχτη έναντι χρημάτων και στον Παο και στον Παοκ.

4) Πλέον έχουμε 4 παραρτήματα τα οποία τροφοδοτούμε με παίχτες!

5) Το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης προφανώς έχει πάρει το δρόμο του και οι τρύπες του παρελθόντος επουλώνονται σιγά σιγά με στόχο ΠΑΝΤΑ να πουλάμε αλλά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ να μην ΞΕπουλάμε.

6) Δεν θα αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερο πρόβλημα καθόσον ο Οικονόμου (επίσης πολύ καλός φέτος) μπορεί να παίξει center back και ο Τασουλής (αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος μας πέρσι) Αριστερά

7) Το σημαντικότερο απ’ όλα, ο Πανιώνιος δημιουργεί υπεραξία και αυτό είναι το πλέον κύριο. Αγοράζει παίχτες από μικρότερες κατηγορίες, εξελίξιμους, έναντι μηδαμινού ποσού, και σε 1-2 χρόνια οι παίχτες αυτοί έχουν πάρει αξία. Αυτό σημαίνει ότι όταν με το καλό εξυγιανθεί οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να έρθουν όλο και περισσότερο στον Πανιώνιο να αναδειχθούν, να προσφέρουν και να φύγουν, φέρνοντας όμως έσοδα για την ομάδα.

8) Όταν με το καλό αφήσουμε πίσω τα οικονομικά προβλήματα και πουλήσουμε τον επόμενο Χατζηισαϊα στο επόμενο παράρτημα μας και πάρουμε τα επόμενα 500 χιλ. τότε θέλω να αρχίσω να βλέπω το όραμα για έναν μεγάλο Πανιώνιο, μέσα από τις ακαδημίες του, να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές από τα Σπλάχνα του να πρωταγωνιστεί και να είναι το πρότυπο παιδείας και αθλητισμού, ως όφειλε να είναι.

Αυτά φίλοι μου, έρχεται ο Πατσατζόγλου τώρα, δεν τον ξέρει κανένας μέχρι σήμερα, αλλά ίσως σε 2 χρόνια όλη η Ελλάδα! As usual!

Υ.Γ.: ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ!

Αναγνώστης: Kostis Austria

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.



1 σχόλιο

  1. Θέλω να θέσω την παρακάτω ερώτηση ως εναλλακτική.
    Απο ότι φαίνεται είμαστε οι πρωταγωνιστής μαζί με τον Αστέρα για την έξοδο στην Ευρώπη. Ο Αστέρας έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θεωρητικά έχουμε θα έλεγα ένα μικρό προβάδισμα αν συνεχίσουμε έτσι και έρθουν σχετικά λογικά αποτελέσματα σε σχέση με τις δυναμικότητας των ομάδων φέτος.
    Το ερωτημάτων μου είναι: Αν δεν δείναμε παίκτες και σχετικά σιγουρεύμαμε την Ευρώπη, ποιος θα ήταν το αντίτιμο της συμμετοχής μας στην Ευρώπη και μετά κάναμε μια καλή πορεία για 1-2 γύρους; Δεν θα υπέρ καλύπταμε τα λεφτά που πήραμε για τις μεταγραφές έχοντας και τους παίκτες στην ομάδα; Αυτό βέβαια δεδομένου ότι θα ήθελε να μείνει ο Μπουμάλ. Επίσης μια ερώτηση. Τι έγινε με τον παίκτη που θα παίρναμε απο Παναθηναϊκό;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή