Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Θα καταφέρουμε πολλά πράγματα»

Ο Νίκος Ζαμάνης μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr . Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ...

Ο Νίκος Ζαμάνης μιλάει αποκλειστικά στα panionianea.gr.


Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου έκανε την ανασκόπηση του πρώτου γύρου για την ομάδα, μίλησε για τα χρέη που έχουν αφήσει "οι προηγούμενοι" -όπως χαρακτηριστικά είπε- και την προσπάθεια της διοίκησης για να τα ξεχρεώσει.

Παράλληλα, απάντησε για το πως θα καλυφθεί το κενό του Μπουμάλ, για τον στόχο της Ευρώπης που έχει στο μυαλό του, αλλά και για το πόσο κοντά βρίσκεται η ΠΑΕ στην εξασφάλιση της αδειοδότησης για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Ζαμάνης στα panionianea.gr:

-Θέλω να μου κάνετε μία ανασκόπηση του πρώτου γύρου για την ομάδα, τόσο αγωνισικά όσο και σε διοικητικό επίπεδο…

«Μέχρι στιγμής έχουνε πάει περίφημα. Από εδώ και πέρα χρειάζεται κι άλλη προσπάθεια, όπως αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή, ώστε να τερματίσουμε αγωνιστικά όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όσον αφορά τις μεταγραφές, ότι λεφτά παίρνουμε πάνε αμέσως στην εφορία και στο ΙΚΑ, για να πάρουμε την αδειοδότηση. Να πληρώσουμε στην ΟΥΕΦΑ που χρωστάμε 200 χιλιάδες, να πληρώσουμε 500 χιλιάδες στην εφορία διότι ανοίγουν οι λογαριασμοί, να πληρώσουμε το ΙΚΑ και όλα αυτά είναι χρέη των προηγούμενων. Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα καταφέρουμε πολλά πράγματα και θα έχουμε να πούμε πολλά στο τέλος στης σεζόν».

-Είναι πιθανό να υπάρξει και άλλη αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη της ομάδας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο;

«Δεν έχουμε τίποτα τώρα. Κοιτάμε να δούμε και εμείς τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι θέλουμε να πάρουμε. Να κάνουμε μία ψιλοανανέωση».

-Το κενό του Μπουμάλ θα καλυφθεί εκ των έσω ή θα υπάρξει κάποια μεταγραφή;

«Λογικά εκ των έσω γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να καλυφθεί με μεταγραφή, αφού δεν μπορούμε να πάρουμε ξένο παίκτη και πρέπει να πάρουμε Έλληνα άνω των 24. Δεν πιστεύω ότι σε αυτή τη θέση είναι και κάποιος πολύ ικανός να μας βοηθήσει άμεσα, εκτός αν πάρουμε δανεικό παίκτη. Θα δοθούν και οι ευκαιρίες στους δικούς μας παίκτες, όπως στον Μασούρα, στον Βιγιάλμπα, στον Χαλκιαδάκη κλπ».

-Κατά την ομιλία σας στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση κάνατε λόγο ακόμα και για "Ευρώπη", βρίσκεται στο μυαλό σας;

«Τα πάντα έχουμε στο μυαλό μας, όμως θα πρέπει να έχουμε και στη συνέχεια ίδια αξιομνημόνευτη αγωνιστικότητα. Πρέπει να είμαστε το ίδιο ζωντανοί και δυνατοί έως το τέλος της περιόδου».

-Το ερώτημα νομίζω κάθε Πανιώνιου φιλάθλου είναι πότε η ομάδα θα είναι στην οικονομική θέση να μην πουλήσει αναγκαστικά παίκτη , προκειμένου να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα;

«Νομίζω ότι από του χρόνου και μετά θα κρατάμε και όσο το δυνατόν καλύτερο ρόστερ για την ομάδα μας. Ακόμα και Ευρώπη να βγούμε όμως δεν νομίζω ότι δεν θα έχουμε ικανό ρόστερ για να παίξουμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάποιοι οι οποίοι θα ξεχωρίζουν περισσότερο στην ενδεκάδα μπορεί να πάρουν κάποια μεταγραφή, άλλωστε οι παίκτες που έρχονται στον Πανιώνιο το έχουν αυτό στο μυαλό τους. Εμείς έχουμε την ικανότητα πάντα να ανανεωνόμαστε».

-Όσον αφορά το θέμα της αδειοδότηση για τη νέα σεζόν, πόσο κοντά βρίσκεται αυτός ο στόχος;

«Πιστεύουμε ότι είμαστε αρκετά κοντά, προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε».

Φωτογραφική επιμέλεια: Κατερίνα Κοντού

1 σχόλιο

  1. ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΥΡΩ.....ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ....ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....ΜΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΣΚΟΥΡΟΣ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ....ΕΙΧΕ ΚΑΠΑΡΩΣΗ ΤΗ ΘΕΣΗ....ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΜΟΣΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ......ΒΙΓΙΑΜΠΑ, ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΝΤΟΥΜΙΡΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ....ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.....ΟΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.....Δ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή