Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τώρα το κύπελλο...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια, καλή εβδομάδα. Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπα...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια, καλή εβδομάδα. Προφανώς και δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία με τον Αστέρα. Προφανώς και η ομάδα άξιζε τη νίκη. Όμως τέτοια αποτελέσματα μας κάνουν καλό σε ότι αφορά τον χαρακτήρα. Βαθμολογικά πήραμε έναν βαθμό, όμως όταν ο προπονητής του Αστέρα παραδέχεται ότι έπρεπε ο Πανιώνιος να είναι ο νικητής αυτό σημαίνει πολλά για τον προπονητή και τους παίκτες μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι τη προσπάθεια να γίνει ο Πανιώνιος και πάλι πρωταγωνιστής. Ανταγωνιστικός, αλλά και πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα, αλλά (φυσικά…) και στο κύπελλο. Πριν περάσω στο ματς με τον ΠΑΟΚ θέλω να γράψω δυο κουβέντες για δυο παίκτες. Έναν που αποχώρησε και έναν που συνεχίζει. Τον Παύλο Μητρόπουλο και τον Μανώλη Σιώπη.

*** Ο Παύλος κύριος ήρθε, κύριος φεύγει. Βέβαια η ταπεινή μου άποψη είναι ότι κάνουμε λάθος που τον αφήσαμε ένα φύγει. Παίκτες με το πάθος, την αγωνιστικότητα και τη ψυχή του Μητρόπουλου σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι να κάνουμε; Ετσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Παύλο υγεία και τα καλύτερα. Και βέβαια κάποια στιγμή να επιστρέψει στο ποδοσφαιρικό σπίτι του, όπως είπε και ο ίδιος για να ολοκληρώσει τη καριέρα του. Για τον Μανώλη ότι και να πω θα είναι λίγο. Ατελείωτα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο, εξαιρετικός χαρακτήρας. Ενας σύγχρονος ποδοσφαιριστής που πραγματικά είναι υπερπολύτιμο εργαλείο στη μηχανή του Μαρίνου Ουζουνίδη. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, να… τρέχει μέσα στο γήπεδο!

*** Την Τετάρτη έχουμε έναν σημαντικό προημιτελικό. Βέβαια οι «ποδοσφαιράνθρωποι» της ΕΠΟ φρόντισαν το ματς να γίνει μεσημέρι (15:45). Αν είναι δυνατόν. Ένα τόσο σημαντικό και δυνατό ματς κυπέλλου σε ώρα που ο κόσμος εργάζεται, πάει σχολείο κλπ. Τόσο άσχετοι; Δε νομίζω. Αλλά σταματώ εδώ. Ότι και να πω θα πάει χαμένο. Οι άνθρωποι φαίνεται ότι δεν θέλουν να πηγαίνει κόσμος στο γήπεδο. Ελπίζω να μπορέσουν πολλοί Πανιώνιοι να είναι στο γήπεδο τη Τετάρτη το μεσημέρι. Πάμε στα αγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. Είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα ψάχνει την ευκαιρία να «αναστηθεί». Εμείς σεβόμαστε τον «δικέφαλο του βορρά». Είναι μια ομάδα που σέβεται την προσφυγική ιστορία. Είναι μια ομάδα που σέβεται τον Πανιώνιο, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μόνο ένας νικητής. Και φέτος ο Πανιώνιος θέλει τη διάκριση στο κύπελλο. Μπορεί τη διάκριση στον θεσμό. Και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε δυο αγώνες. Εξάλλου το 1998 τη πρόκριση την είχαμε πάρει στη Τούμπα… Ξέρουμε τον τρόπο να κάνουμε επιτυχίες στο κύπελλο. Εμπρός Ιστορικέ!

*** Κάτι μου λεει ότι στο μπάσκετ το νερό μπήκε στο αυλάκι. Όχι μόνο για την νίκη επί του Ιωνικού Νίκαιας. Κυρίως από τη νοοτροπία που δείχνουν οι παίκτες στο παρκέ και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε στον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Ιστορικού έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αλλαγή της εικόνας. Συνεχίζουμε. Με την φανταστική στήριξη του Πανιώνιου κόσμου. Με το πάθος των «Πανθήρων», που είναι η ασπίδα αλλά και το δόρυ του Ιστορικού, συνεχίζουμε. Είναι πολύ (μα πάρα πολύ…) μικρή η Β’ Εθνική για τον Ιστορικό. Ας είναι ένας δίχρονος, επίπονος, εφιάλτης για την ομάδα μπάσκετ που θα τελειώσει με την επιστροφή της ομάδας στη φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την Α1 κατηγορία και τα ευρωπαϊκά γήπεδα!

*** Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα Χάντμπολ του Ιστορικού. Μπράβο στα παιδιά που κάτω από αντίξοες συνθήκες πορεύονται. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 26-30 στο Βόλο επί του Ευρυτού και όλοι ελπίζουμε ότι αυτή η νίκη θα αποτελέσει την αφετηρία για την ανοδική πορεία του τμήματος. Για μια ακόμη φορά σας θυμίζω ότι με 10 ευρώ παίρνετε εισιτήριο διαρκείας του τμήματος χαντμπολ και ενισχύεται την προσπάθεια των παιδιών!

*** Συγχαρητήρια και στο τμήμα Σκακιού. Μπράβο στους ανιδιοτελής εργάτες ένός ακόμα τμήματος του Ιστορικού. Φυσικά πολλά συγχαρητήρια στον φίλο μου Γκάμπι που πραγματικά «έκτισε» το τμήμα από το μηδέν. Μπράβο….

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια