Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σάλπι», Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης

«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Πανιωνίου! Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Φ...

«Φωτιά» έχει πάρει τις τελευταίες ώρες το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Πανιωνίου!

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Φώτης Τζανδάρης είναι τα τρία ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ιστορικού και μάλιστα είναι πολύ πιθανό και οι τρεις ποδοσφαιριστές να φορέσουν την κυανέρυθρη φανέλα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου προσπαθεί να κλείσει τις "τρύπες" στο κυανέρυθρο ρόστερ και με συντονισμένες κινήσεις βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα καταφέρει.

Τριανταφυλλόπουλος


Ας πιάσουμε τις τρεις περιπτώσεις ξεχωριστά, ξεκινώντας από τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα είναι η επιλογή του Πανιωνίου, ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης θα αποκτηθεί σε πρώτη φάση με την μορφή δανεισμού για ενάμιση (1,5) χρόνο, όσο δηλαδή διαρκεί και το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟ.

Μάλιστα, σε περίπτωση που οι κυανέρυθροι μείνουν ικανοποιημένοι από την αγωνιστική παρουσία του 22χρονου άσου στην ομάδα, τότε θα μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους «πράσινους».

Ένα "deal" της κυανέρυθρης διοίκησης που χωρίς αμφιβολία θεωρείται ιδιαίτερα ευνοϊκό για τον σύλλογο.

Τζανδάρης 

Ο Παύλος Μητρόπουλος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Νέα Σμύρνη, καθώς φέτος δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Έτσι, οι άνθρωποι του Πανιωνίου ήταν αναγκασμένοι να βγουν στην "αγορά" και να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για να καλυφθεί το κενό στο χαφ, με δεδομένο πως στην περίοδο του Ιανουαρίου δεν υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές για να ενισχυθεί η ομάδα.

Τελικά, οι κυανέρυθροι ξεχώρισαν την επιλογή του Φώτη Τζανδάρη. Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος εντυπωσίασε στο περσινό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, αποτελεί προτεραιότητα για τον Πανιώνιο και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην "Πλατεία".

Σαλπιγγίδης


Ο Ιστορικός κινείται έντονα τις τελευταίες ώρς για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να προσθέσουν εμπειρία στο ρόστερ, σε μία θέση μάλιστα που αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Μπουμάλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν πραγματοποιήσει την κρούση τους στον "Σάλπι", προσφέροντας του συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο ποδοσφαιριστής από την μεριά του φαίνεται αρχικά να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην "Πλατεία", ωστόσο ζήτησε κάποιες μέρες για να το σκεφτεί, θέλοντας φυσικά να το συζητήσει και με την οικογένεια του.

Πάντως, ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- έδειξε ενδιαφέρον να αγωνιστεί στον Πανιώνιο και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο -είτε οικογενειακό είτε κάτι άλλο- τότε το πιθανότερο είναι να φορέσει τα κυανέρυθρα.

Όπως και να έχει και οι τρεις εν λόγω περιπτώσεις, των Τριανταφυλλόπουλου, Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη εβδομάδα, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να είναι αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια