Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρισβάνης: «Για το καλύτερο στη Λεωφόρο»

Ο Σπύρος Ρισβάνης στα panionianea.gr . Μιλήσαμε με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό του Ιστορικού -στην «μικτή ζώνη» του γηπέδου της Νέ...

Ο Σπύρος Ρισβάνης στα panionianea.gr.



Μιλήσαμε με τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό του Ιστορικού -στην «μικτή ζώνη» του γηπέδου της Νέας Σμύρνης- τόσο  για τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή όσο και για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε χαρούμενος για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό, ενώ έστειλε και το προσωπικό του μήνυμα στον κυανέρυθρο κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στα panionianea.gr ο Σπύρος Ρισβάνης:

-Σημαντική νίκη επί του Ηρακλή, με πολύ καλή εμφάνιση…

«Ναι, ακριβώς .Πριν από το παιχνίδι λέγαμε ότι είναι σημαντική αναμέτρηση για εμάς. Με την απόδοση που είχαμε εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Δείξαμε μεγάλη θέληση από την αρχή του παιχνιδιού. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και νομίζω αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχεία που είχαμε».

-Στο ματς με τον Ηρακλή είδαμε κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Καταφέρατε να περιορίσετε τον αντίπαλο σας και να μην σας κάνει ούτε μία τελική ενέργεια!

«Ναι. Όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες δώσαμε το 100%. Είχαμε καλή τακτική και τα καταφέραμε».

-Επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, πως περιμένεις αυτό το ματς;

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς, όπως πάντα, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Στόχος της ομάδας στο παιχνίδι;

«Να κάνουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας. Από εκεί και πέρα ότι καλύτερο γίνεται να έρθει».

-Τα πας περίφημα εσύ φέτος και δείχνεις συνεχώς να βελτιώνεσαι. Είσαι χαρούμενος τόσο για σένα όσο και για το γεγονός πως επέλεξες να αγωνιστείς στον Πανιώνιο;

«Ναι φυσικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και πάντα προσπαθώ να βοηθάω όσο γίνεται την ομάδα μου. Παράλληλα θέλω να δικαιώνω αυτούς που με πίσετψαν».

-Με ποιον στόχο ξεκινήσατε φέτος τη σεζόν;

«Στόχος μας από την αρχή ήταν να μην τραβήξουμε ξανά τα περσινά. Προσπαθούμε συνεχώς για την ομάδα και στη συνέχεια ότι καλύτερο ας έρθει».

-Το μήνυμα σου στον κόσμο της ομάδας;

Θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε το καλύτερο για τον Πανιώνιο».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Εαν την Κυριακη στην αδεια λεωφορο ακολουθησετε πιστα τις οδηγιες του κοουτς και τα δωσετε ολα απο το πρωτο λεπτο ειμαι σιγουρος οτι θα φυγουμε με διπλο απο την λεωφορο ΓΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή