Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Μπαργκάν!

Για την απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν κινείται τις τελευταίες ώρες ο Πανιώνιος. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καλλο...

Για την απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν κινείται τις τελευταίες ώρες ο Πανιώνιος.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και οι άνθρωποι του Πανιωνίου εκδήλωσαν άμεσα το ενδιαφέρον τους για να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr,  ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ίλια Ίβιτς είχε συνάντηση με τους διοικούντες του Ιστορικού, με την πλευρά του Πανιωνίου να καταθέτει πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Από την πλευρά του παίκτη το κλίμα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα θετικό και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Μπαργκάν διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του. Έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος με εκρηκτικότητα, διαθέτει καλή επαφή με το γκολ, ενώ πλέον είναι και έμπειρος στη Σούπερ Λιγκ.

Αγωνίζεται ,κυρίως, στις πτέρυγες της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και να βοηθήσει και πίσω από τον επιθετικό.

Από το 2010 έως το 2015 αγωνίστηκε με επιτυχία στην Βέροια, ενώ από το περασμένο Καλοκαίρι έως τώρα βρισκόταν στην Καλλονή, από την οποία και αποχώρησε.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια