Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μία ομάδα, μία οικογένεια! (photos)

Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου στην Κομοτηνή βρήκε παίκτες,τεχνικό τιμ και διοίκηση του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν έντονα το σπουδαίο ...

Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου στην Κομοτηνή βρήκε παίκτες,τεχνικό τιμ και διοίκηση του Πανιωνίου να πανηγυρίζουν έντονα το σπουδαίο "διπλό" της ομάδας επί του Πανθρακικού.

Oι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος και μαχητικότητα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και ειδικά από το 76' και μετά, όπου αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και έφτασαν στην σημαντικότατη νίκη.

Μία νίκη που πανηγυρίστηκε έντονα από όλα τα μέλη της αποστολής, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση όλους μαζί μία αγκαλιά.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές που αγωνιζόντουσαν όσο και εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την επιτυχία, με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν μετά το φινάλε του ματς.

Φυσικά η εν λόγω εικόνα έδειξε για μία ακόμη φορά πως το κλίμα στα κυανέρυθρα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό, η ομάδα είναι μία οικογένεια και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο...

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες








Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια