Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες και στην Κομοτηνή!

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός έφυγε με το "διπλό" από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού. Οι κυανέρυθροι αν και...

Με ψυχή Πάνθηρα ο Ιστορικός έφυγε με το "διπλό" από την Κομοτηνή, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού.

Οι κυανέρυθροι αν και από το 76' αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο (τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη στον Ρισβάνη) κατάφεραν να βγάλουν πάθος και χαρακτήρα και στο 88' πήραν το "τρίποντο" με εύστοχο πέναλτι του Οικονόμου.

Ο Πανιώνιος έφτασε τους 31 βαθμούς και παραμένει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Το παιχνίδι

O Πανιώνιος ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα.

Στο 6’ ο Οικονόμου με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων, όμως μπλόκαρε την μπάλα ο Αθανασιάδης.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ίγκορ σκόραρε, όμως σωστά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ. Ο επιθετικός του Πανθρακικού δεν καλυπτόταν, σε σουτ που έγινε έξω από την περιοχή και είχε διώξει ο Διούδης.

Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς να γίνεται η παραμικρή φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου, με το πρώτο μέρος να μην έχει ιδιαίτερες ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Μπακασέτας έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Καραμάνο, έκανε και το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με τον Αθανασιάδη να διώχνει με δυσκολία.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 57’. Ο Χασομέρης έκανε την κεφαλιά, με τον Διούδη να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 76’ ο Γιάχος αποφάσισε να αφήσει τον Πανιώνιο με 10 παίκτες! Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ρισβάνη, για φάουλ στον Ιγκόρ, και υποχρέωσε τον Ιστορικό να παίξει με 10 παίκτες! Αυστηρότατη απόφαση του Γιάχου.

Ο Ουζουνίδης έβαλε τον Κόρμπο σε θέση στόπερ μαζί με τον Οικονόμου και τον Τζανδάρη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι παίκτες του Πανιωνίου όχι απλά δεν πτοήθηκαν αλλά αντέδρασαν και σωστά. Στο 86’ ο Μπαργκάν έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Καραμάνο, αυτός σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αθανασιάδη. Πήρε το... ριμπάουντ και ο Παπαγεωργίου απέκρουσε με τα χέρια για να δει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Ο Οικονόμου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και στο 88’ ο Ιστορικός έκανε το 0-1!

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα, δεν επέτρεψε στον Πανθρακικό να τον απειλήσει και έφυγε με το σημαντικό διπλό από την Κομοτηνή.

Πανιώνιος: Διούδης, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Καθάριος (74’ Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (66’ Μασούρας).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (30’ Μεχία), Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69’ Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ.

*Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια