Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μίχαλος στα panionianea.gr: «Θα πάρουμε την άνοδο»

Την αισιοδοξία του πως ο μπασκετικός Πανιώνιος θα καταφέρει να πάρει την άνοδο εξέφρασε ο Νίκος Μίχαλος, μιλώντας στα panionianea.gr . ...

Την αισιοδοξία του πως ο μπασκετικός Πανιώνιος θα καταφέρει να πάρει την άνοδο εξέφρασε ο Νίκος Μίχαλος, μιλώντας στα panionianea.gr.
Ο πολύπειρος άσος και εκ των πρωταγωνιστών της φετινής σεζόν του Ιστορικού, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, στο γεγονός πως η έδρα των κυανέρυθρων παραμένει αήττητη, ενώ στάθηκε και σε κάποια πράγματα, που όπως τόνισε ο ίδιος, τα θεωρεί σημαντικά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ήρεμοι πλέον με το τέλος του πρώτου γύρου. Καταφέραμε να βρισκόμαστε στην πρώτη δυάδα και να έχουμε την έδρα μας αήττητη, πράγμα παρά πολύ σημαντικό για την κατηγορία, βάση της εμπειρίας που έχω. Από κει και πέρα θεωρώ πολύ σημαντικά πράγματα τα παρακάτω

Αρχικά, αφομοιώσαμε τον καινούργιο προπονητή γρήγορα και πλέον αρχίζουμε και αποδίδουμε ένα
μεγάλο ποσοστό από αυτά που ζητάει. Επίσης, έχουμε κάνει τον κόσμο να πιστεύει σε εμάς και να τον έχουμε κοντά μας κάτι που μας κάνει πολύ χαρούμενους. Και το βασικό που μόνο όσοι μας ζουν από κοντά μπορούν να το καταλάβουν, είναι ότι έχουμε γίνει πολύ ωραία παρέα σαν ομάδα και προπονητικό τιμ και διοίκηση. Αυτό δίνει πρωταθλήματα και νίκες στα ομαδικά αθλήματα», ήταν τα λόγια του Μίχαλου, ο οποίος μίλησε και για τον στόχο της ανόδου, τονίζοντας πως ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα κρίνει πολλά:

«Το είχα δηλώσει μετά από την ήττα στο Ίλιον, ότι ναι θα πάρουμε την άνοδο. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που θα κρίνει πολλά και για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και εγκεφαλικά».

Τέλος, αναφερόμενος στον κόσμο του Πανιωνίου, είπε:

«Θέλουμε όλοι στην ομάδα να είναι δίπλα μας ο κόσμοςκαι τον Μάιο θα του κάνουμε ένα μεγάλο δώρο γι’ αυτό...».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια