Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Παλικάρι» στη Λεωφόρο!

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το 0-0 να...

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνιδη "έτρωγε" σίδερα στον αγωνιστικό χώρο, τουλάχιστον στα αμυντικά της καθήκοντα, άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και στην "επανάληψη" έχοντας καλύτερη απόδοση κατάφερε να κρατήσει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι μάλιστα είχαν και τις ευκαιρίες του στο δεύτερο 45λεπτο για να κλέψουν τη νίκη, ενώ πολυτιμότερος παίκτες του Πανιωνίου, αλλά και του αγώνα ήταν ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο αμυντικά ο Πανιώνιος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και είχε την «απάντηση» στις επιθέσεις του ΠΑΟ.

Στο 14’ ο Διούδης απέκρουσε δύσκολα και παράλληλα όμορφα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Διούδης αντέδρασε ξανά εξαιρετικά σε δύο τελικές ενέργειες του Εσιέν. Αρχικά ο Γκανέζος παίκτης του ΠΑΟ έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Πανιωνίου, με τον Διούδη να πέφτει χαμηλά δεξιά στην γωνία του και να διώχνει. Στην εξέλιξη της φάσης ξανά ο Εσιέν έκανε ένα πάρα πολύ δυνατό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Ιστορικού πραγματοποίησε ακόμα καλύτερη απόκρουση, βγάζοντας την μπάλα από το αριστερό του «παραθυράκι».

Οι γηπεδούχοι του Παναθηναϊκού συνέχιζαν να πιέζουν και ο Διούδης συνέχιζε να αντιδράει σωστά. Στο 25’ ήταν η σειρά του Κλωναρίδη να δοκιμάσει την ετοιμότητα του Διούδη, με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου να διώχνει το κοντινό σουτ του παίκτη του ΠΑΟ.

Οι κυανέρυθροι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα στα πόδια τους, δεχόμενοι συνεχώς πίεση από τους αντιπάλους τους.

Τελικά, παρά το γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, κράτησε το «μηδέν» στην άμυνα μέχρι το τέλος του 45λεπτου, έχοντας φυσικά ως MVP τον Σωκράτη Διούδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι κυανέρυθροι μπήκαν καλύτερα, κρατώντας μακριά από την περιοχή τους τον ΠΑΟ, με την άμυνα του Πανιωνίου να έχει καλύτερες αντοδράσεις.

Μάλιστα, στο 52’ ο Ιστορικός πραγματοποίησε την πρώτη του τελική ενέργεια στο παιχνίδι. Ο Κόρμπος έδωσε την μπάλα στον Μπακασέτα λίγο έξω από την περιοχή, όμως το σουτ του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 59’ οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του αμαρκάριστου Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ. Εν συνεχεία, ο Διούδης λέει όχι στο πλασέ του Αμπέντ και στην εξέλιξη της φάσης ο Τασουλής γλιτώνει τελευταία στιγμή το αυτογκόλ για την ομάδα.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Πανιώνιο να κερδίζει λίγα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τους Μπακασέτα, Καραμάνο και Μασούρα να προσπαθούν να βρουν διαδρόμους.

Στο 75’ οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους. Ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Καθάριο, το σουτ του οποίου όμως κόντραρε και μπλόκαρε ο Στιλ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ιστορικός έχασε την καλύτερη του ευκαιρία. Ο «Μπάκα» βρήκε τον Μασούρα έξω από την περιοχή, αυτός έκανε το δυνατό σουτ, με τον Στιλ να διώχνει σε κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε «ανοίξει» σε εκείνο του σημείο του αγώνα, με τους γηπεδούχους, μετά από αρκετά λεπτά, να γίνονται ξανά επικίνδυνοι. Από κόρνερ του Μπουμάλ, ο Κουτρουμπής έκανε την κεφαλιά, με τον Διούδη να διώχνει εντυπωσιακά.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν έφεραν κάποια αλλαγή. Με τον Πανιώνιο να παίρνει έναν παλικαρίσιο βαθμό στη Λεωφόρο.

Το φιλμ του αγώνα

1’: Σουτ του Εσιέν, η μπάλα ψηλά άουτ.

14’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς, όμορφα σε κόρνερ απέκρουσε ο Διούδης.

19’: Μετά από κόρνερ του Μασούρα, ο Ρισβάνης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν πήρε τροχιά προς την εστία.

21’: Ο Διούδης λέει δύο φορές «όχι» στα σουτ του Εσιέν.

25’: Ο Κλωναρίδης κάνει το κοντινό σουτ, έδιωξε ξανά ο Διούδης.

52’: Ο Κόρμπος δίνει την μπάλα στον Μπακασέτα έξω από την περιοχή, το σουτ του οποίου όμως πέρασε άουτ.

59': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ. Το σουτ του αμαρκάριστου Κλωναρίδη μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

59’: Ο Διούδης λέει όχι στο πλασέ του Αμπέντ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Τασουλής γλιτώνει τελευταία στιγμή το αυτογκόλ για την ομάδα του.

72’: Ατομική ενέργεια και σουτ του Μπουμάλ, η μπάλα άουτ.

75’: Καλή αντεπίθεση για τον Πανιώνιο, ο Καθάριος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Στιλ.

77’: Πολύ δυνατό σουτ του Μασούρα, σε κόρνερ ο Στιλ.

78’: Σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα άουτ.

84’: Κόρνερ του Μπουμαλ, κεφαλιά του Κουτρούμπη διώχνει δύσκολα ο Διούδης.

93': Σουτ Πέτριτς, άουτ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Εσιέν, Κουτρουμπής, Αμπέντ (76’ Πέτριτς), Κλωναρίδης (62’ Καλτσάς), Μπέργκ, Ζέκα, Τελάντερ, Μέστο, Μπουμάλ, Πράνιτς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Τασουλής, Χατζηισαϊας, Κόρμπος, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ (66’ Καθάριος), Μπακασέτας (89’ Αργυρόπουλος), Μασούρας (81’ Βιγιάλμπα), Σιώπης, Βλάχος, Ρισβάνης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια