Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τον άφησαν να το «παλέψει» περισσότερο....

Ο Πανιώνιος πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό και την διαιτησία, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-1. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουν...


Ο Πανιώνιος πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό και την διαιτησία, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-1.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβγαλε αγωνιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα στον αήττητο ΟΣΦΠ, για ένα ημίχρονο περιόρισε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο τον αντίπαλο του, όμως δεν μπόρεσε και στην «επανάληψη» να κρατήσει το «μηδέν» κόντρα σε Ολυμπιακό και διαιτησία.

Το 0-1 για τον ΟΣΦΠ επιτεύχθηκε με αμφισβητούμενη φάση οφσάιντ του Τσόρι, ενώ το 1-2 προέρχεται από μία φάση που ήταν άουτ, με τους επόπτη και διαιτητή όμως να βλέπουν κόρνερ(!!!).

Ο Πανιώνιος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με κεφαλιά-γκολ του Ρισβάνη (καθαρό το γκολ, εν αντιθέσει με τα αμφισβητούμενα του ΟΣΦΠ).

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος, έχοντας και τον παλμό από την εξέδρα, μπήκε καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό πραγματοποίησε την πρώτη του τελική ενέργεια. Μετά από φάουλ του Βιγιάλμπα, ο Χατζηισαϊας πήρε την κεφαλιά, με τον Ρομπέρτο όμως να μπλοκάρει.

Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στον χώρο του κέντρου, με τον Ολυμπιακό να κάνει ένα σουτ, με εκφραστή τον Κασάμι στο 7’, με την μπάλα όμως να περνάει πολύ άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και μετά πήραν την κατοχή της μπάλας, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την κυανέρυθρη άμυνα.

Απεναντίας, ο Ιστορικός δημιούργησε σημαντική φάση στο 19’. Ο Βιγιάλμπα βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε και το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως του σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο 40’ ο Ολυμπιακός «απάντηση» με την μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου. Ο Κασάμι έπιασε την κοντινή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Διούδη.

Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του 45λεπτου.

Στα πρώτα λεπτά της «επανάληψης» δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, με τις μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες να είναι πολλές.

Στο 56’, όμως, μετά από μία πολύ καλή ατομική ενέργεια του Φορτούνη οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα. Ο Φορτούνης μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, έδωσε την μπάλα στον προωθημένο Τσόρι, με τον τελευταίο σε κενή εστία να κάνει το 0-1. Βέβαια, η φάση είναι εξαιρετικά οριακή, για περίπτωση οφσάιντ του Αργεντινού.

Οι κυανέρυθροι δεν πτοήθηκαν όμως από το τέρμα και κατάφεραν να δώσουν την… απάντηση τους στο 63’.

Ο Μπακασέτας εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Ρισβάνη να πιάνει πολύ όμορφη κεφαλιά, ισοφαρίζοντας για τον Ιστορικό.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα, όπως φάνηκε, δεν άρεσε στο διαιτητικό τρίο, με τον Δημητρόπουλο να «σφυρίζει» όλες μα όλες τις φάσεις υπέρ του ΟΣΦΠ.

Στο 73’ ο πρώτος επόπτης Μερκενίδης είδε κόρνερ, σε μία φάση που υπήρχε άουτ. Από την εκτέλεση του ανύπαρκτου κόρνερ οι φιλοξενούμενοι ευτυχήσαν να κάνουν το 1-2. Σκόρερ ο Πάρντο, μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος εκδήλωσε όμορφη επίθεση, με τον Μπακασέτα να περνάει έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΣΦΠ, όμως ο Ρομπέρτο με έγκαιρη έξοδο του πρόλαβε για λίγο τον Καρίμ.

Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι βρήκαν εκτός θέσης την κυανέρυθρη άμυνα και με γρήγορη επίθεση πέτυχαν και τρίτο γκολ, με σκόρερ τον Ιντέγε.

To 1-3 ήταν το τελικό σκορ, με τον κόσμο στο τέλος του αγώνα να χειροκροτεί θερμά τους κυανέρυθρους παίκτες, αλλά και ειρωνικά το διαιτητικό τρίο...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (80’ Μητρόπουλος), Μπακασέτας, Μασούρας (68’ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ (80’ Ανσαριφάρντ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μιλιβόγεβιτς, Ντα Κόστα, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Κασάμι (67’ Πάρντο), Ντουρμάζ (87’ Σεμπά), Σιόβας, Μασουάκου, Σαλίνο, Ιντέγε

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ωραία ανάλυση!! Να είσαστε υπερήφανοι που με τόσο αυστηρή κριτική, θα πάτε την ομάδα μπροστά!!
    Το ότι υπήρχε μία άτολμη ομάδα που είχε παραλύσει μπροστά στις ερυθρόλευκες φανέλες, δεν το είδατε? Το πούλμαν και η αδυναμία να κρατήσουν λίγο την μπάλα δεν το είδατε? Το πόσο μικρή ομάδα είμασταν σήμερα, δεν το είδατε?
    Κι αν βρεθούμε με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο τι θα κάνουμε? Έτσι θα παίξουμε? Όλοι πούλμαν και μην γίνει καμιά στραβοκλωτσιά να βάλουμε γκολ?
    Εσείς που μας έχετε "ζαλίσει" για τις δυνατότητες της ομάδας φέτος. σας άρεσε το θέαμα? Ας τρώγαμε 7 κι ας παίζαμε μπάλα. Πιο περήφανος θα ήμουν από το σημερινό χάλι.
    Καλός χρυσός άγιος ο Μαρίνος, μακάρι να πάρει σύνταξη από την ομάδα, αλλά αυτή την γαμ..νοοτροπία για τις λεγόμενες "μεγάλες ομάδες" θα πρέπει να την αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή