Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ολοι δίπλα στην ομάδα...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος *** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Το ότι αναδειχθήκαμε ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και «γκ...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Μάκης Διόγος

*** Καλημέρα «κυανέρυθρα» αδέρφια. Το ότι αναδειχθήκαμε ισόπαλοι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και «γκρινιάζουμε» για την εμφάνιση της ομάδας εγώ το θεωρώ πολύ καλό σημάδι. Δείχνει ότι πλέον ότι ο Πανιώνιος κόσμος έχει απαιτήσεις από παίκτες και προπονητή. Και αυτό πρέπει να το μετρήσουμε σωστά. Ολοι. Και η διοίκηση και ο προπονητής και φυσικά οι παίκτες μας, οι οποίοι μας κάνουν περήφανους όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά για την γενικότερη παρουσία τους μέσα στα γήπεδα.

*** Σίγουρα το πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σωκράτης Διούδης, που φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε. Με σωστές τοποθετήσεις και αντανακλαστικά ο Σωκράτης κράτησε ανέπαφη την εστία μας και δικαιολογημένα έγινε πρώτο θέμα στα ΜΜΕ. Ο Διούδης είναι πολύ καλός γκολκίπερ, όπως και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Η ομάδα έχει δυο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, ενώ και ο μικρός ο Γιαννιώτης δείχνει καλά στοιχεία. Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στον άνθρωπο που δουλεύει με τους γκολκίπερ και που η δουλειά του φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Φιλιππή, τον προπονητή τερματοφυλάκων και στενό συνεργάτη του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Φιλιππής έχει γράψει τη δική του ιστορία με την «κυανέρυθρη» φανέλα και συνεχίζει από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, με απόλυτη επιτυχία όπως φάνηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και από την πολύ καλή απόδοση του Νίκου Παπαδόπουλου στην αρχή του πρωταθλήματος. Μόνο κερδισμένος θα είναι ο Πανιώνιος από τον ανταγωνισμό του Διουδη και του Παπαδόπουλου.

*** Το ματς με τον ΠΑΟ είναι στο παρελθόν. Το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα «κλειδί» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Αρα η νίκη το Σάββατο είναι μονόδρομος. Και είναι κάτι που η ομάδα μπορεί να πετύχει. Ολοι δίπλα της λοιπόν. Και όχι μόνοι μας. Ας πάρουμε και το φίλο μας. Ας σηκώσουμε τους Πανιώνιους από τον καναπέ. Τι άλλο θέλουμε από την ομάδα; Καλή μπάλα παίζει. Αποτελέσματα παίρνει. Ας την βοηθήσουμε…

***Αλλάζω θέμα. Διάβασα την ανακοίνωση του γυναικείου βόλει για τα όσα συνέβησαν τη Κυριακή στην Κόρινθο. Κάποια στιγμή, σ’ όλες τις ομοσπονδίες μήπως πρέπει να στείλει ο σύλλογος ένα ενημερωτικό κείμενο με την ιστορία του Πανιωνίου; Καταλαβαίνω ότι διάφοροι θέλουν να βγάζουν το κόμπλεξ και την εμπάθεια τους προς τον ιστορικότερο σύλλογο του ελληνισμού, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Σε αγώνα γυναικείου βόλει οι διαιτητές να βρίζουν τις αθλητριες μας; Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι; Νομίζω ότι η διοίκηση του Πανιωνίου πρέπει να κάνει ΑΜΕΣΑ πράξει την υπόσχεση και να προστατεύσει τα δικαιώματα και την ιστορία του Συλλόγου μας καθως και την προσπάθεια των αθλητών. Ο Πανιώνιος δεν θέλει τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο από εφαρμογή των αγωνιστικών κανόνων.

*** Μου φαίνεται ότι στο μπάσκετ τα πράγματα μπήκαν σε μια… ροή. Για να δούμε. Μην ξεχνάτε ότι το μπάσκετ κράτησε ψηλά τον Ιστορικό σε πολύ δύσκολες εποχές.

*** Περήφανοι και για την ομάδα ανδρών του Χαντμπολ που τη Κυριακή πήρε ισοπαλία 29-29 από τον τρίτο του ομίλου Λεωνίδα. Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί. Με κάθε τρόπο. Το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 10 ευρώ και βοηθάει το τμήμα να συνεχίσει τη προσπάθεια του.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια