Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να πάρει αυτό που στερήθηκε

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει απόψε (17/01, 19.30) στην άδεια Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα αλλά και ν...

Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει απόψε (17/01, 19.30) στην άδεια Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό με στόχο να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα αλλά και να πάρει αυτό που τόσο άδικα έχασε πέρυσι στις καθυστερήσεις.

Κόντρα στον Ηρακλή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση και το 1-0 είναι πολύ μικρό για να φανερώσει την σπουδαία εμφάνιση του Ιστορικού.

Οι «κυανέρυθροι» έχοντας βάλει πλέον στο χρονοντούλαπο τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα τώρα πάνε στην άδεια Λεωφόρο για να χτίσουν πάνω στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κια οι παίκτες του γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, άλλωστε πλέον τον Πανιώνιο τον υπολογίζουν όλοι, αλλά η αισιοδοξία δεν λείπει για ένα θετικό αποτέλεσμα, και γιατί όχι και για τη νίκη.

Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση ενώ τέτοια ματς που θα πρέπει να περιμένει τον αντίπαλο της ταιριάζουν. Επίσης, ο Παναθηναϊκός δεν είναι κάποιος αντίπαλος που τρομάζει -εδώ τον έχει κερδίσει ο Πανθρακικός- και ειδικά τώρα που αγωνίζεται χωρίς κόσμο παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία για ένα σπουδαίο διπλό.

Στα αγωνιστικά εκτός έμεινε ο Οικονόμου ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, με τον Τασουλή να παίρνει την θέση του. Εκτός και ο Μητρόπουλος ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν με εξαίρεση την θέση του Οικονόμου την οποία όπως είπαμε θα πάρει ο Τασουλής οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι με αυτούς αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ηρακλή.

Πιθανή ενδεκάδα:

Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας, Ανσαριφάρντ.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός μπορεί με ξαίρεση τον Σάντσεθ έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μέστο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Επιμέλεια: Θοδωρής Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια