Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Σαν να έφυγα από το σπίτι μου…»

Για την δυσκολία της απόφασης να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο 25χρονος α...

Για την δυσκολία της απόφασης να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Παύλος Μητρόπουλος.
Ο 25χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια με την κυανέρυθρη φανέλα και δέθηκε όσο λίγοι με τον Ιστορικό, λίγη ώρα μετά την αποδέσμευση του από τον Πανιώνιο μίλησε στα panionianea.gr.

Αρχικά ο δυναμικός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται μετά την αποχώρηση του από την "Πλατεία": «Νιώθω πραγματικά πολύ περίεργα. Είμαι συναισθηματικό φορτισμένος, νιώθω σαν να έφυγα από το σπίτι μου», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ο λόγος που ζήτησα να φύγω είναι πως φέτος δεν αγωνιζόμουν. Εγώ ήμουν στα δύσκολα σε αυτήν την ομάδα, με βοήθησε ο Πανιώνιος και τον βοήθησα. Από την στιγμή που η ομάδα δεν κινδυνεύει βαθμολογικά πήρα αυτή την απόφαση. Μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν η ομάδα ήταν χαμηλά στην βαθμολογία θα έμενα και θα βοηθούσα με όποιον τρόπου θα μου είχε ζητηθεί, είτε έπαιζα είτε όχι».

Ο Μητρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις στιγμές που του έχουν μείνει περισσότερο στο μυαλό, από αυτά τα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο:

«Σίγουρα η περσινή ανακούφιση μόλις έληξε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη την τελευταία αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, το γκολ που είχα πετύχει με τον Πανθρακικό, το οποίο τυχαίνει να είναι και το πιο γρήγορο στην ιστορία του Πανιωνίου, αλλά και το γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης».

Μάλιστα, έστειλε και τις... ευχές του για τη συνέχεια της κυανέρυθρης σεζόν: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πραγματικά να τερματίσει η ομάδα στην πρώτη πεντάδα και να καταφέρει να κατακτήσει το κύπελλο, που είναι ο πόθος όλων των Πανιώνιων».

Όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ξεκαθάρισε πως πρώτη του επιλογή αποτελεί το εξωτερικό:  «Επιθυμία μου είναι τ εξωτερικό. Έχω κάποιες μέρες μαζί με τον μάνατζερ μου, να βρούμε την καλύτερη λύση»

Κλείνοντας, ευχαρίστησε τους Χρήστο Δάρα, Κυριάκο Σκούρα και Βαγγέλη Σουφλέρη για την στήριξη που του παρείχαν, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Ζαμάνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "...στάθηκε παραπάνω από πατέρας για μένα":

«Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Ζαμάνη που στάθηκε παραπάνω από πατέρας για μένα και ελπίζω να του το ανταπέδωσα με τις εμφανίσεις μου στο γήπεδο. Πραγματικά τον αγαπάω. Από εκεί και πέρα τον κ. Δάρα, τον Βαγγέλη Σουφλέρη και φυσικά τον κ. Σκούρα. Λέω όλα τα ονόματα ένα - ένα γιατί ο καθένας με βοήθησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Και φυσικά τον κόσμο που μου έστελναν μηνύματα εδώ και 20 ημέρες και τους ευχαριστώ πολύ. Περάσαμε δύσκολα χρόνια αλλά τα καταφέραμε και τώρα η ομάδα έχει βρει την δρόμο της. Θα τους θυμάμαι για πάντα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια