Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με πίστη και κόσμο για τη νίκη

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σήμερα (23/01,17:15) τον Αστέρα Τρίπολης, για την 19η αγωνιστική της Super Leaugue...

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σήμερα (23/01,17:15) τον Αστέρα Τρίπολης, για την 19η αγωνιστική της Super Leaugue στη Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλα τα όπλα στη φαρέτρα του και έτσι θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για να έρθει η σημαντική νίκη.

Στην αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Φάνης Τζανδάρης.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Ουζουνίδη: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Πατσατζόγλου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Τζανδάρης.

Ο κόσμος επιβάλλεται να δώσει δυναμικό παρών, προκειμένου να ωθήσει τους παίχτες προς το "τρίποντο". Σ' ένα ματς ιδιαίτερα κομβικό, αφού ο Πανιώνιος έχει ακριβώς τους ίδιους βαθμούς με τον Αστέρα και οι δύο ομάδες συγκατοικούν" στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Η φετινή ομάδα του Πανιωνίου βγάζει υγεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, δείχνοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόσωπο μετά από χρόνια.

Όπως γινόταν πάντα στον Πανιώνιο, τα σημαντικά και κρίσιμα ματς τα "παίρνει" ο κόσμος... ο 12ος παίχτης.

Σήμερα, στις 17:15. Όλοι στο Ναό!

Δεν υπάρχουν σχόλια