Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος δίπλα στην «Make a Wish»

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στέκεται δίπλα στην "Make A Wish" Ελλάδος και στις προσπάθειες που κάνει για τη...

Το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στέκεται δίπλα στην "Make A Wish" Ελλάδος και στις προσπάθειες που κάνει για την πραγματοποίηση των ευχών, των σημαντικότερων συμπολιτών μας, των παιδιών.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης, αποτελούμενη από τους κ.κ. Μιγόπουλο, Κατσιγιάννη, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Σωκράτης Διούδης παρεβρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που οργάνωσαν από κοινού οι ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και το μουσικό μεζεδοπωλείο "Τα Καλά Παιδιά".

Ολα τα έσοδα της άκρως επιτυχημένης βραδιάς, διατέθηκαν στην "Make A Wish" Ελλάδος.kalapaidia makeΤη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τρεις από τους σημαντικότερους χορηγούς της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και συμπαραστάτες της διοίκησης, κ.κ. Κυριάκος Σκούρας (Ranch), Νίκος Παρασκευόπουλος (MEXX), Γιάννης Καπετανάκης (Transcombi SA).kalapaidia make3Στον σύντομο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Νίκος Μιγόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πάντοτε θα στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Στους δύσκολους καιρούς που όλοι μας βιώνουμε, η μοναδική λύση είναι η αλληλεγγύη. Στόχος μας είναι να κάνουμε έστω και ένα παιδί να χαμογελάσει. Αν το καταφέρουμε, τότε είμαστε επιτυχημένοι".


Δεν υπάρχουν σχόλια