Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καρίμ και... νίκη!

Με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 59ο λεπτό ο Ιστορικός έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή, επιστρέφοντας έτσι στις επιχτυχίες. Η ομάδα ...



Με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 59ο λεπτό ο Ιστορικός έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλή, επιστρέφοντας έτσι στις επιχτυχίες.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της, έχασε πολλές ευκαιρίες και τελικά με τέρμα του Ιρανού επιθετικού πήρε το «τρίποντο» της νίκης.

Ο Πανιώνιος «πάτησε» τον Ηρακλή σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να μην απειλεί ούτε μία φορά την εστία του Διούδη.

Οι κυανέρυθροι με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 26 βαθμούς και παραμένουν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, έχοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να απειλήσει την εστία του Χουάντερσον.

Στο 5ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Οικονόμου να απειλήσει, με το σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση να μπλοκάρει στην γωνία του ο Χουάντερσον.

Στο 14’ ξανά ο Οικονόμου προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Ηρακλή, όμως το σουτ που έκανε από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 17’ ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπακασέτας έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Καρίμ έπιασε την δυνατή κεφαλιά, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Τα επόμενα λεπτά βρήκαν τον Ηρακλή να προσπαθεί να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, παγώνοντας τον ρυθμό.

Έτσι, η επόμενη καλή στιγμή άργησε να έρθει. Στο 36’ ο Μπακασέτας επιχείρησε το σουτ από πλεονεκτική θέση, όμως οι παίκτες του Ηρακλή έπεσαν στην μπάλα και κόντραραν το σουτ.

Στο 41’ ο Μασούρας έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, μετά από χτύπημα φάουλ του Μπακασέτα, με την μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα άουτ.

Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με τον Πανιώνιο να μην καταφέρνει να μετουσιώσει την ανωτερότητα του σε κάποιο γκολ. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τελικές του 45λεπτου ήταν: Πανιώνιος 8(4) - Ηρακλής 0(0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον Πανιώνιο να πιέζει για να πετύχει ένα γκολ.

Στο 54’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Καρίμ έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ, με τον Χουάντερσον να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή είναι με διαφορά ο καλύτερος της ομάδας του, αφού έχει πει «όχι» σε όλες τις ευκαιρίες του Πανιωνίου!

Στο 59’, όμως, ο Καρίμ δεν χαρίστηκε στον Ηρακλή. Μετά από συνδυασμό του Μασούρα με τον Μπακασέτα και γύρισμα στην περιοχή του τελευταίου, ο Ιρανός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του ματς έπεσε, με τον Πανιώνιο να παραμένει κυρίαρχος του αγώνα και τον Ηρακλή να μην μπορεί να απειλήσει.

Στο 80’ η ομάδα του Ουζουνίδη είχε καλή στιγμή για το 2-0. Ο Καρίμ πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, όμως του σουτ που επιχείρησε το μπλόκαρε ο Χουάντερσον.

Το γκολ του Ιρανού ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε την απόλυτα δίκαιη νίκη στον Ιστορικό.

Το φιλμ του αγώνα:

5’: Σουτ του Ανσαριφάρντ έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

8’: Μακρινό σουτ του Οικονόμου, μπλοκάρει στην γωνία του ο Χουάντερσον.

13’: Ο Μπακασέτας μπαίνει στην περιοχή, πάει να δώσει την πάσα στον Μασούρα, όμως αμυντικός του Ηρακλή προλαβαίνει και πετάει την μπάλα σε κόρνερ.

14’: Σουτ του Οικονόμου από καλή θέση, η μπάλα άουτ.

17’: Καλή σέντρα του Μπακασέτα, ο Ανσαριφάρντ κάνει την δυνατή κεφαλιά, όμως ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

36’: Σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα στα σώματα.

41’: Σοου του Μασούρα, η μπάλα άουτ.

54’: Ωραία ενέργεια και σουτ του Καρίμ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

59’ ΓΚΟΟΟΟΛ!: Όμορφη ασιστ του Μπακασέτα, άψογο τελείωμα από κοντά του Καρίμ και 1-0 για τον Πανιώνιο.

80’: Σουτ του Καρίμ, μπλοκάρει ο Χουάντερσον.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Μπακασέτας (90' Πατσατζόγλου), Χατζηισαϊας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Οικονόμου, Ανσαριφάρντ (85’ Χαλκιαδάκης), Μασούρας, Καραμάνος (77’ Καθάριος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Πουρτουλίδης (63’ Ζαμπάζης), Πασάς, Κυριακίδης (72’ Λουκίνας), Ιντζόγλου (46’ Τσότρας), Ρομάνο, Βέλλιος

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Αν. Παππάς
Βοηθοί: Ιω. Τουμπακάρης, Β. Καμπούρης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια