Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξαιρετική εμφάνιση του JUDO στην Γαλλία

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ TOY ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO ΤΟΥ Π.Γ.Σ.Σ. ΣΤΟ 19Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MAUBEUGE-FRANCE Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 διεξήχθη στο ...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ TOY ΤΜΗΜΑΤΟΣ JUDO ΤΟΥ Π.Γ.Σ.Σ.
ΣΤΟ 19Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ MAUBEUGE-FRANCE

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 διεξήχθη στο Μωμπέζ της Γαλλίας το 19ο διεθνές τουρνουά τζούντο (Παίδες – Κορασίδες Α και Έφηβοι-Νεάνιδες) στο οποίο συμμετείχε η ομάδα μας με την πολυπληθέστερη – μέχρι σήμερα - αποστολή (20 άτομα, αθλητές, προπονητές, έφοροι, συνοδοί γονείς) σε ταξίδι στο εξωτερικό.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά περίπου 50 σωματεία με περισσότερους από 720 αθλητές και αθλήτριες από Γαλλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ολλανδία κλπ.

Το τουρνουά αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τους γάλλους διότι στα τέλη Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιούνται προκριματικοί αγώνες για το εθνικό τους πρωτάθλημα και το τουρνουά του Μωμπέζ αποτελούσε το τελευταίο δυνατό τεστ πριν από αυτούς τους αγώνες.

Η ομάδα μας αποτελείτο από 10 αθλητές και κατάφερε να κατακτήσει 4 συνολικά μετάλλια και ειδικότερα 1 χρυσό, 2 ασημένια και 1 χάλκινο (παρά το ότι ένας αθλητής μας αγωνίστηκε τραυματίας).

Συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αλατζά Μαρηλία στα -70 κ. Κορασίδων Α, ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Στελλάκης Λουκής και Κοντοκώστας Νικηφόρος στα -66 και -42 κ. αντίστοιχα, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παναγιώτης Καστρινέλλης στα -50 κ. παίδων Α.

Την έβδομη θέση κατέκτησε ο Γιάννης Χρυσάκης στα -66κ εφήβων με 4 νίκες ανάμεσα σε 52 συνολικά αθλητές που συμμετείχαν στην κατηγορία του.

Επίσης αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης Θάνος, Κατσούλη Μυρτώ, Νικολέτος Στρατής, Ξουραφάς Κώστας και Βαζελάκης Δημήτρης, που πραγματοποίησαν πολύ αξιόλογη εμφάνιση.

Σημειώνεται ότι η ελληνική αποστολή έτυχε και εφέτος πολύ εγκάρδιας υποδοχής από τους γάλλους διοργανωτές, ενώ απονεμήθηκε στην αποστολή του συλλόγου μας τιμητικό κύπελλο από τον Δήμαρχο του Μωμπέζ για τη συνολική αγωνιστική παρουσία μας.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αποστολής αυτής. Ήδη προετοιμάζουμε την επόμενη διεθνή παρουσία του τμήματος judo του Π.Γ.Σ.Σ., ενώ προηγείται η συμμετοχή του συλλόγου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθούν στις 5 και 6 Μαρτίου 2016.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια