Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η πρόκριση στην Τούμπα...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Ιστορικό και τον ΠΑΟΚ και έτσι η "υπόθεση" πρόκριση για την ημιτελ...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Ιστορικό και τον ΠΑΟΚ και έτσι η "υπόθεση" πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου θα ξεκαθαρίσει στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Πέλκα, όμως οι παίκτες του Ουζουνίδη αντέδρασαν, έδειξαν χαρακτήρα,έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μασούρα, όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα το οποίο θα τους έδινε προβάδισμα πρόκρισης.

Έτσι, η ομάδα που θα περάσει στους "4" του θεσμού θα οριστικοποιηθεί στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες επιδόθηκαν κυρίως σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη σημαντική ευκαιρία.

Η μοναδική τελική ενέργεια ήρθε από κυανέρυθρα πόδια στο 9’, όταν ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι αν και δεν είχαν φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Διούδη, στο 15’ ευτύχισαν να σκοράρουν. Ο Πέλκας έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Διούδη να μην μπορεί να αντιδράσει και έτσι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.

Τρία λεπτά αργότερα –και με την ψυχολογία υπέρ του- ο ΠΑΟΚ είχε οριζόντιο δοκάρι, σε κοντινή κεφαλιά του Πέλκα.

Οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως έως το 33’ εκτός από ένα μακρινό σουτ του Σιώπη, που πέρασε άουτ, δεν κατάφερα να βγάλουν άλλες ευκαιρίες.

Στο επόμενο λεπτό (34’) ήρθε η ισοφάριση για τον Ιστορικό. Μετά από εξαιρετική ομαδική επιθετική ενέργεια, ο Μασούρας με πανέμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία φάση, που θα μπορούσε ο Πανιώνιος να απειλήσει. Ο Μπαργκάν «τσίμπησε» την μπάλα προ του Βελλίδη, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ να διώξουν, πριν κάνει το σουτ ο άσος του Ιστορικού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην άμυνα τους.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έμπαινε δυνατά στις μονομαχίες με τους αντιπάλους τους, αμυντικά είχαν σωστές τοποθετήσεις, όμως επιθετικό δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους να απειλήσουν.

Στο 75’ μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χατζηισαΐας έκανε μία αδύναμη κεφαλιά, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει.

Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν εκπλήξεις και έτσι το 1-1 έμεινε έως το τέλος του 90λεπτου,

Το φιλμ του αγώνα

9’: Μακρινό σουτ του Μπακασέτα, η μπάλα άουτ.

15’: Ψηλοκρεμαστό σουτ του Πέλκα έξω από την περιοχή, ο Διούδης δεν μπορεί να αντιδράσει και 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

18’: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ, με την κεφαλιά του Πέλκα να σταματάει στο οριζόντιο.

23’: Ατομική ενέργεια και σουτ του Σιώπη, η μπάλα άουτ.

34’ ΓΚΟΛ!: Σέντρα από αριστερά του Οικονόμου, πανέμορφη κεφαλιά του Μασούρα και 1-1.

50’: Σουτ του Τσίμιροτ, η μπάλα ψηλά άουτ.

75’: Αδύναμη κεφαλιά του Χατζηισαΐα, μπλόκαρε ο Βελλίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Βλάχος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Μπαργκάν (69’ Τζανδάρης), Μασούρας (81’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (58’ Καραμάνος)

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Μακ (56’ Ζάιρο), Τζιόλης, Τσιμιρότ, Κόστα Ροντρίγκες (82’ Μυστακίδης), Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Πέλκας (90' Σάμπο)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Η διαιτησια και παλι σε παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ εναντιον μας! Το οφσαιντ στο ξεκινημα στον Καριμ που δεν ηταν... κι ειχε μεγαλες πιθανοτητες να γινει γκολ, εδειξε το τι θα επακολουθουσε! Το γκολ του ΠΑΟΚ ξεκινησε απο φαουλ που δεν σφυριχθηκε, ενω οι παικτες διαμαρτυροντουσαν κι ειχαν χασει αμυντικες θεσεις. Κι αλλα πολλα σρην διαρκεια του αγωνα.
    Πρεπει να υπαρξει κι απο εμας διαμαρτυρια.
    Ειναι κριμα να αντιμετοπιζουν με αυτον τον τροπο την τιτανια προσπαθεια της ομαδας.
    Κι εμεις, ας σταματησουμε να πουλαμε.... Αν φυγει ο Χατζηισαιας... θα κατρακυλησουμε! Μπορουμε τα χρηματα που χρειαζομαστε να τα βρουμε αν βγουμε Ευρωπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή