Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η... απόλυτη νίκη!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης... Για τον Πανιώνιο το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντικό, καθώς μετρούσε τέσσερις αγώνες χωρίς...


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης...

Για τον Πανιώνιο το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντικό, καθώς μετρούσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη και έπρεπε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη όχι απλά πήρε το "τρίποντο", αλλά το κατάφερε με τον... απόλυτο τρόπο. Πέτυχε ένα γκολ δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, είχε το πάνω χέρι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και το ποιο εντυπωσιακό είναι πως δεν επέτρεψε στον αντίπαλο του να κάνει ούτε μία τελική προσπάθεια!

Το γεγονός αυτό, μία ομάδα δηλαδή να μην δημιουργεί σε ολόκληρο 90λεπτο ούτε μία τελική ενέργεια, λέει πολλά για την αγωνιστική εικόνα που είχε ο Ιστορικός στον αγωνιστικό χώρο.

Αμυντικά οι κυανέρυθροι ήταν άψογοι. Πάντα πρώτοι στις μονομαχίες με τους παίκτες του Ηρακλή, κοντά οι γραμμές σε άμυνα-κέντρο και επίθεση, ενώ το πάθος και η αγωνιστικότητα σε ένα ακόμη ματς δεν έλειψαν από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Ο Πανιώνιος μπήκε από το πρώτο λεπτό στον αγώνα ξέροντας τι θέλει. Πίεσε τον αντίπαλο, έδειξε πως είναι αποφασισμένος για τη νίκη και με επιθετική νοοτροπία έφτασε στην επικράτηση.

Μία νίκη, που φυσικά, δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. Άλλωστε το γεγονός πως ο Ιστορικός είχε 12 τελικές προσπάθειες εν αντιθέσει με τον Ηρακλή που δεν είχε ούτε μία, μάλλον δείχνει πως το 1-0 ήταν ιδιαίτερα φτωχό για τον Πανιωνίο, καθώς το υπέρ του σκορ θα μπορούσε να ήταν άνετα μεγαλύτερο.

Το εν λόγω "τρίποντο" επανέφερε τον Ιστορικό στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του να δείχνουν για μία ακόμη φορά πως φέτος θα "πολεμήσουν" έως το τέλος για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

ΥΓ: Αυτό ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ για την ομάδα (το ματς με τον ΟΣΦΠ ήταν υπό άλλες συνθήκες) χωρίς τον Μπουμάλ, με τον Τάσο Καραμάνο που αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της επίθεσης να τα πηγαίνει περίφημα. Εξαιρετικός τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά όποτε χρειάστηκε.

ΥΓ1: Όλοι οι παίκτες του Πανιωνίου τα πήγαν πολύ καλά στο ματς με τον Ηρακλή, όμως οι Σιώπης, Μπακασέτας και το αμυντικό δίδυμο των Ρισβάνη, Χατζηισαϊα κατά την γνώμη μου ήταν ένα κλικ παραπάνω. Ο πρώτος όπως σε κάθε αγώνα "κατάπιε" πολλά χιλιόμετρα, ο "Μπάκα" έκανε πολύ μεστό παιχνίδι, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο του και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί απλά ήταν απροσπέλαστοί.

ΥΓ2: Οι μεταγραφές των Σαλπιγγίδη, Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλου ακόμα δεν έχουν κλείσει οριστικά, αν όμως ολοκληρωθούν θετικά, τότε σίγουρα η ομάδα θα δυναμώσει σημαντικά στον δεύτερο γύρο.

ΥΓ3: Ο κόσμος ήταν ιδιαίτερα ένθερμος στον αγώνα με τον Ηρακλή και με το ατέλειωτο τραγούδι του "έσπρωξε" την ομάδα στη νίκη. Δυστυχώς, όμως, σε ακόμα ένα παιχνίδι η προσέλευση των φιλάθλων ήταν σχετικά μικρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια