Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ήττα, το κενό του Μπουμάλ και τα... σφυρίγματα!

Ο Ιστορικός το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν τα κατάφερε, όμως μόνο απογοήτευση δεν πρέπει να φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα του...

Ο Ιστορικός το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν τα κατάφερε, όμως μόνο απογοήτευση δεν πρέπει να φέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ουζουνίδη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος, ωστόσο δεν μπορούμε να φοράμε "παρωπίδες" και να μην αναγνωρίσουμε πως οι κυανέρυθροι είχαν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα, η οποία μετράει έως τώρα μόνο νίκες.

Οι κυανέρυθροι είχαν αγωνιστικότητα και πάθος στο παιχνίδι τους και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να περιορίσουν επιθετικά τον αντίπαλο τους. Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι, με κάποια ξεσπάσματα ποιοτικών παικτών τους (Φορτούνης, Ντομίνγκες, Πάρντο, κλπ) ανέβασαν την απόδοση τους, αύξησαν πίεση και τελικά να φτάσουν στη νίκη.

Σε γενικές γραμμές ο Ιστορικός στάθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έδειξε πως και στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να ιδρώσει πολύ κάποια ομάδα για να τον κερδίσει.

Ο Μπουμάλ...

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο για τον Πανιώνιο που αγωνίστηκε χωρίς τον Μπουμάλ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Καμερουνέζος πρώην -πλέον- άσος του Ιστορικού δεν είχε χάσει ματς στο πρώτο γύρο της Σούπερ Λιγκ και σίγουρα η ομάδα θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί χωρίς αυτόν στο παιχνίδι της.

Η απουσία του "Μπούμι" ήταν αισθητή στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ, όμως άπαντες στον Πανιώνιο ευελπιστούν πως αυτό το κενό θα καλυφθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς τόσο ο Ουζουνίδης όσο και οι συνεργάτες του πιστεύουν πως οι Μασούρας, Βιγιάλμπα και Χαλκιαδάκης (κυρίως) θα ανεβάσουν την απόδοση τους και είναι ικανοί να βοηθήσουν σημαντικά.

Άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σε σχετική ερώτηση για το κενό του Μπουμάλ, η χαρακτηριστική του απάντηση ήταν "...θα βρούμε την λύση"

Μένει να φανεί, λοιπόν, αυτό και στην πράξη εντός αγωνιστικού χώρου...

Τα... φαλτσοσφυρίγματα

Σε ένα ακόμη παιχνίδι το διαιτητικό τρίο δεν σεβάστηκε όπως θα έπρεπε τον Πανιώνιο. Μία ομάδα που παλεύει σκληρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο με Ελληνόπουλα και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

Ο Δημητρόπουλος πολλές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα κατάφερε να φέρει τον εκνευρισμό στους παίκτες του Πανιωνίου με τα σφυρίγματα του, καθώς έδινε όλες τις αμφισβητούμενες -και μη- φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού!

Μπορεί να μην υπέπεσε στο τεράστιο λάθος, όμως με τα συνεχή φάουλ που έδινε υπέρ του ΟΣΦΠ έβαζε συνεχώς τον Πανιώνιο μέσα στην περιοχή του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κόρνερ που είδε τόσο ο επόπτης όσο και ο διαιτητής, από το οποίο προήλθε το 1-2 του Ολυμπιακού. Μία φάση που φάνηκε καθαρά πως πρόκειται για άουτ, όμως Δημητρόπουλος (διαιτητής) και Μερκενίδης (επόπτης) αποφάσισαν να δώσουν κόρνερ και να βάλουν για μία ακόμη φορά τους κυανέρυθρους σε θέση άμυνας στα καρέ τους.

Όσον αφορά το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ, η φάση είναι πολύ οριακή, αλλά αν υποθέσουμε πως η ίδια ακριβώς φάση γινόταν στην άλλη εστία, αυτή του Ολυμπιακού, πόσο πιο εύκολα θα καταλογιζόταν ως οφσάιντ ο ανάλογος παίκτης του Πανιωνίου; Η απάντηση μάλλον είναι: πολύ πιο εύκολα!

Οι διαιτητικές κακές διαιτησίες δυστυχώς συνεχίζονται εις βάρος του Πανιωνίου...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια