Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης

Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ τίθεται ο Πανιώνιος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ιστορικός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα (σήμ...

Αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ τίθεται ο Πανιώνιος, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ιστορικός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα (σήμερα, 27/1, στις 15:45) για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, που του έχει "χαρίσει" ένδοξες στιγμές. Απαραίτητα στοιχεία είναι κυρίως, το καλό αγωνιστικό-ανταγωνιστικό φετινό "πρόσωπο" της ομάδας, πίστη, πάθος και θέληση για το τρίποντο.

Ο κόσμος από τη μεριά του πρέπει να κάνει μόνο ένα και πολύ απλό, να δώσει το παρών στο γήπεδο. Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι καλούνται να στηρίξουν την ομάδα και να την ωθήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, έχοντας όλους τους παίχτες στη διάθεσή του. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Μπαργκάν, λύνοντας ακόμη περισσότερο τα χέρια του προπονητή.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 21 ποδοσφαιριστές:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Τζανδάρης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Πινιώτης, Βαλεντίνος Βλάχος, Ντουρμισάι, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν, Πατσατζόγλου.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ "κονταροχτυπιούνται" για μια θέση στα ημιτελικά και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης είναι ώρα να θυμίσει κάτι από τα παλιά...

Επιμέλεια: Έλενα Χαριτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια