Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκλεισε στόματα!

Η νίκη επί του Πανθρακικού, σημαίνει πολλά περισσότερα από μια… απλή εκτός έδρας επικράτηση, επί της προτελευταίας ομάδας του βαθμολογικο...

Η νίκη επί του Πανθρακικού, σημαίνει πολλά περισσότερα από μια… απλή εκτός έδρας επικράτηση, επί της προτελευταίας ομάδας του βαθμολογικού πίνακα, η οποία παρεμπιπτόντως έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της στην κατηγορία.

Η επικράτηση στην Θράκη, κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί διαφορετικός αγωνιστικά.

Δεν θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, έκλεισαν στόματα. Αυτά που μιλούσαν για «ξεπούλημα» όταν έφυγε ο Μπουμάλ και «καταστροφή» τώρα που δεν υπάρχει Χατζηισαΐας. Και το παιχνίδισμα της μοίρας ήθελε στην Κομοτηνή, ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ να επικρατήσει, με γκολ του ενός στόπερ του, του Βαγγέλη Οικονόμου, την στιγμή που έχει αποβληθεί ο έτερος, Σπύρος Ρισβάνης.

Πλέον οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει για όλους. Η ομάδα προσπαθεί και τα καταφέρνει εξαιρετικά. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ακολουθεί το πλάνο που έχει τεθεί από την αρχή. Αγωνιστικά η χρονιά σώθηκε και πλέον ακολουθεί και η οικονομική εξυγίανση. Οι πωλήσεις αποδεικνύονται προσοδοφόρες και βοηθούν προς την κατάκτηση και του δεύτερου στόχου, ενώ και αγωνιστικά το πρώτο ματς μετά την φυγή του Χατζηισαΐα ήταν νικηφόρο.

Ηρθε η ώρα πλέον να αγκαλιάσουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια της διοίκησης. Τι άλλο θέλουμε δηλαδή; Η ομάδα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, οι νίκες συνεχίζονται, η πρόκριση στο κύπελλο είναι ανοικτή και τίποτα μα τίποτα δεν δείχνει αρνητικό. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί στην συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για να δώσουμε και λίγη ικανοποίηση στους ανθρώπους που έχουν μπει μπροστά και σηκώνουν το βάρος των αποφάσεων για την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια