Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δοκιμασία στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή κόντρα στον τοπικό Πανθρακικό αγωνίζεται σήμερα (30/01,17:15) ο Ιστορικός, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Μαρί...

Στην Κομοτηνή κόντρα στον τοπικό Πανθρακικό αγωνίζεται σήμερα (30/01,17:15) ο Ιστορικός, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μη υπολογίζοντας πλέον στις υπηρεσίες του Χατζηισαϊας που αποτελεί παρελθόν, θα παρατάξει την ομάδα χωρίς προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Πανθρακικού.

Ο τεχνικός του Ιστορικού αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα με τους εξής έντεκα: Διούδης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Μπαργκάν, Τζανδάρης.

Αναλυτικά η αποστολή:
Παπαδόπουλος, Διούδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Πατσατζόγλου, Τασουλής, Ποζατζίδης, Κόρμπος, Σιώπης, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ, Καραμάνος, Μασούρας, Μπαργκάν, Τζανδάρης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια