Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Ιστορικός επέστρεψε στις επιτυχίες με τη νίκη επί του Ηρακλή και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς ικαν...

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Ιστορικός επέστρεψε στις επιτυχίες με τη νίκη επί του Ηρακλή και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος στην συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε για τι παιχνίδι και την σημαντικότητα της νίκης, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές, προϊδεάζοντας για μία εβδομάδα που θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για μας ήραν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είναι ένα παιχνίδι σε μία σειρά αγώνων με μερικές από τις πιο δύσκολες ομάδες του πρωταθλήματος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί τους θέλαμε, τρέξαμε πολύ, δημιουργήσαμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες ήταν πολύ συγκεντρωμένοι, γνώριζαν πόσο κρίσιμο είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε κάποιες αδυναμίες, αλλά αυτή την εβδομάδα νομίζω ότι θα προσθέσουμε 2-3 παίκτες. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή, η σημερινή του απόδοση δεν έχει σχέση με την ομάδα, αλλά ο λόγος ήταν ο Πανιώνιος».

Για το πού το πάει ο Πανιώνιος: «Εμείς είπαμε από την αρχή πως στόχος είναι να σωθεί η ομάδα και να βγάλουμε κάποιους παίκτες για να λυθούν και τα οικονομικά προβλήματα της ομάδα. Όπως βλέπετε υπάρχουν παιδιά που θα απασχολήσουν στη συνέχεια. Το πού το πάμε, θα το δούμε... Χρειαζόμαστε παίκτες για να μεγαλώσουμε το ρόστερ μας. Αν συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα, μπορούμε να ελπίζουμε για κάτι καλό. Το αν θα είναι η πεντάδα ή όχι δεν μας προβληματίζει. Εμείς θέλουμε να εξελίξουμε τους παίκτες μας».

Για τους Σαλπιγγίδη, Τζανδάρη και Τριανταφυλλόπουλο: «Δεν είμαστε μακριά. Πολύ κοντά δεν είμαστε, αλλά ούτε μακριά. Εντός της εβδομάδας οι δύο από τους τρεις νομίζω ότι θα κλείσουν. Εγώ τους θέλω. Είναι καλοί παίκτες και τους χρειαζόμαστε».

Για τις αποδεσμεύσεις και το αν ο Βιγιάλμπα είναι σε αυτές: «Καμία σχέση. Ότι δεν έπαιξε ο Λέο σήμερα είναι δική μας ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια