Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τζαβέλλας: «Ανταγωνιστικός ο Πανιώνιος»

Δύσκολη περιμένει και την ρεβάνς του Κυπέλλου, στο γήπεδο της Τούμπας, ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ -και πρώην του Ιστορικού...

Δύσκολη περιμένει και την ρεβάνς του Κυπέλλου, στο γήπεδο της Τούμπας, ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ -και πρώην του Ιστορικού- τόνισε πως ο Πανιώνιος θα είναι ξανά ανταγωνιστικός και θα πρέπει η ομάδα του να μην κάνει λάθη.

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλο ένα γκολ και να κάνουμε πιο εύκολη την πρόκριση. Δεχθήκαμε ένα τέρμα που ήταν δύσκολο να μην το δεχτούμε. Τώρα έχουμε ένα ματς στο πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο και κοιτάμε αυτό» δήλωσε αρχικά ο αμυντικός του Δικέφαλου, ο οποίος ερωτηθείς για τα προβλήματα τραυματισμών, εξήγησε: «Όταν τραυματίζεται ένας παίκτης θα παίξει κάποιος άλλος. Όλες οι ομάδες έχουν τραυματισμούς. Καλό θα ήταν να μην υπήρχαν για εμάς, αλλά αφού υπάρχουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπήκαν νεαρά παιδιά. Όσοι μπήκαν, βοήθησαν την ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτούς. Τα πήγαν πολύ καλά και συνεχίζουμε».

Στη συνέχεια, επισήμανε: «Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχόμαστε πολλές ευκαιρίες. Πέρυσι ο αντίπαλος έκανε 8-10 τελικές και αυτό το περιορίσαμε. Από κει και πέρα θα πρέπει όποια λάθη ατομικά, να τα δει ο καθένας μόνος του και να τα διορθώσει. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε. Και στη ρεβάνς ο Πανιώνιος θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά και στα ημιτελικά και στον τελικό θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες. Χρειαζόμαστε δουλειά και να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση τόσο στα playoffs όσο και στο Κύπελλο. Υπάρχουν νέα παιδιά που πρέπει αν μπουν στο κλίμα και εμείς πρέπει να τα βοηθήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια