Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Βιγιάλμπα, Μητρόπουλο

Χωρίς τον Βιγιάλμπα, που είναι τιμωρημένος και τον Μητρόπουλο, που όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην "Πλατεία", θα παρ...

Χωρίς τον Βιγιάλμπα, που είναι τιμωρημένος και τον Μητρόπουλο, που όλα δείχνουν πως δύσκολα θα συνεχίσει στην "Πλατεία", θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (10/01,17:15).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έχουν θέσει ως στόχο την επιστροφή στις νίκες, σε ένα παιχνίδι βέβαια που μόνο εύκολο δεν θεωρείται, καθώς ο "Γηραιός" βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας θετικά αποτελέσματα στους τελευταίους του αγώνες.

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντινού εξτρέμ, Λεονάρντο Βιγιάλμπα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Παύλος Μητρόπουλος, που φαίνεται πως μετράει μέρες πλέον στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Ποζατζίδης, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Ντουρμισάι, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλεντίνος Βλάχος, Μπλέτσας, Χαλκιαδάκης, Πατσατζόγλου.

Τα εισιτήρια 

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα με τον Ηρακλή, τα εκδοτήρια του σταδίου της Νέας Σμύρνης θα λειτουργήσουν ως εξής:

Αγιος Ανδρέας: Από τις 10:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 2 και 3

Σοφούλη: Από τις 11:00 έως το ημίχρονο της αναμέτρησης και θα εξυπηρετεί τις θύρες 4, 5/6, 7.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια