Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και της Νέας Περάμου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ...

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου και της Νέας Περάμου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 16:45, στη Νέα Πέραμο.

Η αναμέτρηση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων για τη στήριξη των απόρων οικογενεικών.

Διαβάστε την ενημέρωση της Νέας Περάμου:

"Στον αγώνα της συγκέντρωσης τροφίμων για τη στήριξη των απόρων οικογενειών και συνανθρώπων μας μπαίνουν δυναμικά και οι Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές της Νέας Περάμου, συνεχίζοντας τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία των βετεράνων Νέας Περάμου, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Θα παίξουν προσωπικότητες που έγραψαν ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όπως οι:

Ναλιτζής, Λίμα, Τσουκλείδης, Παπαχριστόπουλος, Φακής, Κουτρόπουλος, Κλ. Νικολαϊδης, Ζυγούρης, Σαϊπάς, Μπουγάς, Ραγκούσης, Χασιώτης, Μανίκας κ.α.

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Νέας Περάμου με ώρα έναρξης στις 16.45 .

Νωρίτερα, όμως, θα αρχίσει η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση απόρων οικογενειών.

Με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι της Νέας Περάμου καλούν «μικρούς και μεγάλους να δουν από κοντά μεγάλα ονόματα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ελληνικού ποδοσφαίρου και να προσφέρουν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους σε φτωχούς και ανήμπορους συμπολίτες μας προσφέροντας λίγα τρόφιμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια