Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπορεί να χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο...»

Τους φίλους του Ιστορικού, για την δυναμική τους παρουσία στο παιχνίδι με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω του pan...

Τους φίλους του Ιστορικού, για την δυναμική τους παρουσία στο παιχνίδι με την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, θέλησε να ευχαριστήσει, μέσω του panionianea.gr, η Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Ο έμπειρη αθλήτρια του Πανιωνίου, αφού ευχαρίστησε πρώτα τον φιλάθλους, τόνισε πως άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να έχουν και στη συνέχεια της σεζόν στο πλευρό τους τον κυανέρυθρο κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "...μπορεί να χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο".

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανιωνίου, τα μικρά τμήματα του συλλόγου και φυσικά τους Πάνθηρες που έδωσαν μαζικά το παρών στο γήπεδο για να μας στηρίξουν στο δύσκολο παιχνίδι με την Δάφνη. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και όλοι στην ομάδα θέλουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μπορεί να χάσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Θα προσπαθήσουμε έως το τέλος για το καλύτερο δυνατό. Πανιώνιος είμαστε και μπορούμε να τα καταφέρουμε», ήταν αναλυτικά η δήλωση της έμπειρης σέντερ της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού γνώρισε την ήττα με 58-53 από την Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο ντέρμπι κορυφής της Α2.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια