Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο»

Για την μεταγραφή του στον Ιστορικό μίλησε ο Φάνης Τζανδάρης. Ο νεαρός αμυντικός μέσος τόνισε -μεταξύ άλλων- πως είναι χαρούμενος που π...

Για την μεταγραφή του στον Ιστορικό μίλησε ο Φάνης Τζανδάρης.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος τόνισε -μεταξύ άλλων- πως είναι χαρούμενος που πλέον θα αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα, ενώ ανέφερε πως ο Πανιώνιος έχει αυτό το κάτι που βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν "restart" στις καριέρες του.

Παράλληλα, μίλησε και για το ερχόμενο παιχνίδι του Ιστορικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης:

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο:"Eίμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στον Πανιώνιο. Γνωρίζω αρκετά παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα και έτσι προσαρμόστηκα ακόμα πιο γρήγορα.

Ο στόχος μου είναι να αρχίσω να παίζω και να με εμπιστευθεί ο προπονητής μου. Να προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό. Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος έχει αυτό το κάτι για να βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να κάνουν restart στις καριέρες τους. Αυτό είναι που χρειάζομαι και εγώ.

Ο προπονητής, ο κύριος Ουζουνίδης έπαιξε ρόλο να έρθω εδώ. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει. Επίσης, στον Πανιώνιο είναι όλοι μικροί σε ηλικία και έχουν πολύ καλό κλίμα και πιστεύω πως θα δεθώ πάρα πολύ εδώ.

Για το ματς με τον Αστέρα: "Είναι καλή ομάδα ο Αστέρας και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Σε όλα τα ματς χρειάζεται συγκέντρωση για να καταφέρουμε να μπούμε στην πεντάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια