Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Σύντομα να πρωταγωνιστούμε...

Η ομάδα μας φέτος δείχνει σε κάθε παιχνίδι με όποιον και να αγωνίζεται πως μπορεί να τον κοντράρει στα ίσια και να πάρει αποτέλεσμα. Ο...

Η ομάδα μας φέτος δείχνει σε κάθε παιχνίδι με όποιον και να αγωνίζεται πως μπορεί να τον κοντράρει στα ίσια και να πάρει αποτέλεσμα.

Ο Πανιώνιος μας και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδειξε ακριβώς αυτό το πράγμα. Κόντραρε μία ομάδα με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, η οποία μάλιστα προηγήθηκε κιόλας και η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει και θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια αρχικά στον προπονητή κ. Ουζουνίδη που έχει φτιάξει ένα σύνολο που μπορεί να υστερεί από εμπειρίες έχει όμως τσαγανό, θέληση και φυσικά πολύ καλή τακτική στο παιχνίδι του.

Επίσης συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΠΑΕ, που πήρε την ομάδα με το ένα πόδι στο γκρεμό και κατάφερε πολύ άμεσα να χτυπάει πεντάδα και Κύπελλο. Μακάρι οι μεταγραφές που δυστυχώς γίνονται και φεύγουν παίκτες, να σώσουν οικονομικά τον σύλλογο και σύντομα να δούμε τον Πανιώνιο μας να πρωταγωνιστεί ξανά.

Αναγνώστης: Στέλιος Νέας Σμύρνη

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.


Δεν υπάρχουν σχόλια