Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλαγή ώρας με Ίκαρο

Αλλαγή ώρας υπήρξε στην ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου. Πιο συγκεκριμένα ο Ιστορικός θα υποδεχθεί τον...

Αλλαγή ώρας υπήρξε στην ερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ιστορικός θα υποδεχθεί τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης στις 19:30 και όχι στις 17:00 όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Όσον αφορά την μίνι προετοιμασία της ομάδας σε αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω εορτών, ο προπονητής Βαγγέλης; Ζιάγκος τόνισε:

“Κάναμε μια μικρή προετοιμασία, στη λογική του να αξιοποιήσουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό τη διακοπή. Δουλέψαμε σε δυο τομείς. Κατ’ αρχάς, σε αυτόν της φυσικής κατάστασης, δεδομένου ότι έτσι όπως “στήθηκε” η ομάδα το καλοκαίρι, δεν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει ό,τι έπρεπε, εντατικά και μεθοδικά. Ο δεύτερος τομέας ήταν η αυτοματοποίηση των αρχών που έχουμε, σε άμυνα και επίθεση. Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας δώσαμε και δυο φιλικά, με τη Λιβαδειά και το Χολαργό και μπορώ να πω ότι έχουμε ξεκινήσει να αποκτούμε αγωνιστική ταυτότητα, πάνω στις αρχές που θέλουμε. Το πρόσημο είναι θετικό, παρ’ ότι ο προπονητικός αυτός κύκλος, των δέκα ημερών, ήταν πολύ ιδιαίτερος και απαιτητικός, σε επίπεδο ποιότητας και ποσότητας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια