Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Θέλω τον Σαλπιγγίδη στην ομάδα»

Για την επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Ιστορικό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Επί...

Για την επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον Ιστορικό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Επίσης σχολίασε την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά αναφέρθηκε και στους Μπακασέτα, Χατζηισαϊα, Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Metropolis 95,5":

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Όσο καλοί και να ήμασταν ο Ηρακλής θα μπορούσε να κάνει τελική προσπάθεια. Εμείς ήμασταν πολύ πιεστικοί. Προσπαθήσαμε να μην φτάσει η μπάλα στον Ρομάνο και στον Βέλλιο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί χθες και το είπα και στην συνέντευξη Τύπου. Ο Πανιώνιος όταν παίζει καλά είναι πολύ δύσκολη ομάδα».

Για το πλεονέκτημα που έχει ο Πανιώνιος και τις επιλογές ποδοσφαιριστών: «Το πλεονέκτημα είναι η επιλογή των παικτών που θα έρθουν στην ομάδα. Το καλοκαίρι είχαμε προτάσεις για να έρθουν μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αλλά εγώ προτίμησα να έρθουν πιο νεαροί παίκτες οι οποίοι θα είχαν στόχους να πάνε πιο ψηλά. Χρειαζόμασταν και 3-4 πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθούσαν τους νέους».

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τις μεταγραφές που θα γίνουν: «Τον Σαλπιγγίδη τον έχω σε εκτίμηση και προσωπικά και σε χαρακτήρα. Του είπα και προσωπικά ότι τον θέλω στην ομάδα. Ξέρω ότι στην αρχή δεν θα είναι έτοιμος, μέχρι να βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο, αλλά έστω και λίγο να αγωνιστεί θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Παίρνουμε δανεικούς παίκτες αλλά η συμφωνία είναι έτσι ώστε να μείνουν καιρό μαζί μας και να μπορούμε να στηριχθούμε πάνω τους. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θέλουμε να μείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Για να γίνει αυτό πρέπει να μεγαλώσουμε λίγο το ρόστερ μας, ειδικά αν προκριθούμε και στο κύπελλο. Δεν γίνεται με 23-24 παίκτες να βγει η χρονιά, αν θέλουμε να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά».

Για την πορεία της ομάδας: «Το είχα ξαναπεί και παλαιότερα. Επειδή έχουμε νέα παιδιά που δεν έχουν εμπειρία να μπουν σε διαδικασία πίεσης, εγώ αυτό που θέλω είναι οι ποδοσφαιριστές να μην κοιτάνε την βαθμολογία. Θέλω να κοιτάνε πως θα μπουν στο παιχνίδι και να γίνονται καλύτεροι. Στο χθεσινό παιχνίδι υπήρχαν 8 διαφορετικοί παίκτες από την περσινή ομάδα. Το ότι μένουμε μέσα στην πεντάδα σίγουρα κάτι δείχνει».

Για τη φιλοσοφία του: «Και στην Ξάνθη κάναμε καλή δουλειά στα δύο χρόνια που ήμουνα. Βγήκαν παίκτες και μπήκαν λεφτά στον σύλλογο. Η φιλοσοφία είναι καθαρά θέμα διοίκησης. Δηλαδή αν θέλουμε να βγάλουμε νέους παίκτες, να μπούμε στην πεντάδα ή να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στην Ξάνθη θέλαμε να βγάλουμε παίκτες. Και στον Πανιώνιο τώρα θέλουμε να βγάλουμε παίκτες. Στον ΑΠΟΕΛ θέλαμε το πρωτάθλημα».

Για την πολύ καλή εικόνα του Πανιωνίου: «Είναι θέμα της δουλειάς που γίνεται. Προσπαθούμε να πάρουμε νεαρά παιδιά που -μπορεί να μην είναι γνωστά στον κόσμο- αλλά μέσα από την δουλειά να τα εξελίξουμε. Πρέπει να γίνεται καλό σκάουτινγκ ως προς την εξέλιξη που μπορούν να έχουν. Ο τρόπος που κερδίζουμε τα παιχνίδια, πιστεύω θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Αξίζαμε όλους τους βαθμούς που έχουμε πάρει, αντίθετα έχουμε χάσει βαθμούς από λάθη διαιτητών και θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλους βαθμούς. Παίρνουμε αυτό που αξίζουμε, δεν κλέβουμε κάτι».

Για τον Τάσο Μπακασέτα: «Ο Τάσος όταν είχε έρθει προβληματιζόταν πολύ με την ταυτότητα που θα έχει μέσα στο γήπεδο. Στην αρχή ήθελε να παίζει σέντερ φορ, αν και στον Άρη και τον Αστέρα δεν έπαιζε φορ, αλλά ακραίος. Εγώ του είπα ότι θα πρέπει να μάθει να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλά πόδια για να τελειώνει τις φάσεις. Έχει καλή διορατικότητα και καλή τεχνική. Θα πρέπει να μάθει αυτή τη θέση. Έχει δουλέψει πολύ και έχει εξελιχθεί, αν και αρχικά δεν ήταν βασικός. Έχει πολλά ακόμα να δώσει. Η πάσα του στο γκολ είναι πάσα δεκαριού. Ο Τάσος είναι τέτοιος παίκτης. Ούτε το κλασικό δεκάρι, ούτε ο κλασικός σέντερ φορ. Είναι ο δεύτερος επιθετικός. Σήμερα δεν υπάρχουν τα κλασικά δεκάρια που λέγαμε παλιά. Πλέον το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί. Ο Τάσος με τα στοιχεία που έχει, θα έχει πάντα μία θέση στο ποδόσφαιρο».

Για τον Δημήτρη Χατζηησαΐα: «Ο Χατζηησαΐας είναι πάρα πολύ γρήγορος, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, καλός στο ψηλό παιχνίδι. Στην αρχή δεν τον είχα βασικό, μέχρι να φτάσει στο επίπεδο της θέσης, που και εγώ την ξέρω. Πρέπει να βελτιώσει την μεγάλη του πάσα και γενικά στο παιχνίδι από πίσω. Αυτή είναι η αδυναμία του και πρέπει να την δουλέψει. Τα υπόλοιπα στοιχεία δεν τα έχουν πολλοί Έλληνες αμυντικοί».

Για τον Καρίμ Ανσαριφάντ: «Αγγλικά μιλάει ο Ανσαριφάντ και το πρόβλημα στην Ισπανία ήταν ότι δεν μιλάνε εκεί αγγλικά. Ήταν από τους καλύτερους σκόρερ στο Ιράν. Είδα τα τελειώματά του. Τρομερά τελειώματα. Στην Οσασούνα δεν είχε πάει καλά, δεν είχε σκοράρει. Αυτό ήταν και θέμα ατυχίας. Δεν είναι στατικός σέντερ φορ. Είναι κινητικός. Συμμετέχει και στην δημιουργία. Αλλά στην αρχή χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής και πλέον είναι βασικός. Φιλοδοξεί να κάνει μεγάλα πράγμα στην καριέρα του. Είναι 25 χρονών και μπορεί να πάει ψηλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια