Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διούδης: «Σημαντικός βαθμός»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μίλησε ο πρωταγωνιστής του Πανιωνίου, Σωκράτης Διούδης. Αναλυτικά όσα είπε ο τ...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μίλησε ο πρωταγωνιστής του Πανιωνίου, Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Ιστορικού:

Για το παιχνίδι: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να κερδίσουμε μέτρα στο γήπεδο. Έστω και δύσκολα πήραμε έναν σημαντικό βαθμό που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια».

Για την κατοχή της μπάλας και πόσο δύσκολο είναι για τον τερματοφύλακα να έχει πολύ πίεση:«Δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητα κακό, γιατί έτσι ο τερματοφύλακας έχει ρυθμό. Γενικά είμαστε μία δεμένη ομάδα και σφιχτή. Κοιτάξαμε πρώτα την άμυνα μας και θέλαμε να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός είναι καλός επιθετικά και το έδειξε σήμερα. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοση μας, το πιστέψαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα και έτσι και έγινε».

Για τον Μπουμάλ: «Ο Μπούμι ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας στον πρώτο γύρο. Ήρθε πριν από το ματς στα αποδυτήρια και χαρήκαμε που τον είδαμε και επίσης χαρήκαμε που δεν μας έβαλε κάποιο γκολ. Είναι επικίνδυνος παίκτης».

Για την βελτίωση που έχει: «Η εμπειρία στο εξωτερικό πέρυσι για μένα ήταν δύσκολη γιατί δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα, ωρίμασα όμως ως αθλητής. Νομίζω ότι έχω βελτιώσει κάποια πράγματα σε εμένα».

Για την Εθνική: «Είμαι τυχερός που έχω κληθεί ήδη μία φορά στην Εθνική ανδρών και μακάρι να ξαναγίνει. Είναι ένας στόχος μου».

Για την νεανική άμυνα του Πανιωνίου: «Σε μία άμυνα συνήθως υπάρχουν και έμπειροι παίκτες, αλλά στην ομάδα έχουμε πολύ καλή χημεία όλοι μας. Κάνουμε παρέα μεταξύ μας και είναι σημαντικό αυτό».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο