Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ικανοποίηση από Ρισβάνη, Οικονόμου

Σπύρος Ρισβάνης και Τάσος Καραμάνος μίλησαν μετά τον αγώνα της Κομοτηνής για τη νίκη του Ιστορικού και για τους στόχους της ομάδας από ε...

Σπύρος Ρισβάνης και Τάσος Καραμάνος μίλησαν μετά τον αγώνα της Κομοτηνής για τη νίκη του Ιστορικού και για τους στόχους της ομάδας από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της Nova:

Σπύρος Ρισβάνης

Για το παιχνίδι: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη, κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Κοιτάμε μπροστά να συνεχίσουμε ανάλογα».

Για την αποβολή του: «Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι εσκεμμένα ή ότι έκανα κάτι, από την στιγμή που το είδε ο διαιτητής καλά έκανε και πήρε την απόφαση του».

Για τους πανηγυρισμούς: «Το χαρήκαμε περισσότερο γιατί είχαμε και την αποβολή νωρίτερα, βγάλαμε την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και το χαρήκαμε. Συνεχίζουμε μπροστά εμείς».

Για τους στόχους από εδώ και πέρα: «Δεν μπορούμε πούμε ξανά ότι πάμε να σωθούμε κλπ. Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία που έχουμε κάνει, όμως συνεχίζουμε να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν θα πω ούτε ότι πάμε για πεντάδα, ούτε τίποτα. Είδαμε στο ματς πως έπαιξαν και κάποια παιδιά που δεν έπαιζαν συνέχεια και είχαμε καλή εικόνα. Έχουμε καλή ομάδα και δείχνουμε καλό πρόσωπο».

Για τη νίκη, παρά το γεγονός πως έπαιξε η ομάδα και με παίκτη λιγότερο:«Φτιάχνουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Αυτό το έχουμε καταφέρει εμείς οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας».


Τάσος Καραμάνος

Για το παιχνίδι: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, ο Βαγγέλης αξιοποίησε το πέναλτι και πήραμε σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε την εξαιρετική μας πορεία, την οποία έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς. Παίρνουμε βαθμούς που πολλές φορές δείχνουν χαμένοι. Γεμίζουμε το σακούλι, δεν ξέρω που θα φτάσουμε, αλλά εμείς το απολαμβάνουμε. Η εικόνα στο τέλος που πανηγυρίζουμε όλοι μαζί δείχνει ότι πραγματικά το χαιρόμαστε».

Για το που το πάει η ομάδα: «Είμαστε ακόμα ψηλά στην βαθμολογία. Προσθέτουμε άγχος στις αντίπαλες ομάδες που δεν μας περίμεναν και παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια. Είναι εφικτός πλέον ο στόχος της πεντάδας, όχι μόνο λόγω της νίκης στην Κομοτηνή, αλλά λόγω του προσώπου που έχουμε. Είμαστε ευτυχισμένοι για όσα έχουμε καταφέρει και μόνο προς τα πάνω πρέπει να κοιτάμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια