Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στραματσόνι: «Μπράβο στον Διούδη...»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτ...

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση αλλά όχι το αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟ:

"Είμαι ευχαριστημένος όχι για το αποτέλεσμα, δεν είμαι ηλίθιος αλλά για τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα. Υπάρχει σωστή ιδέα, παίζουμε το ποδόσφαιρο μας και βάλαμε σε δυσκολίες μια ομάδα που είναι από τις καλύτερες αμυντικά στο πρωτάθλημα. Αν θυμάμαι καλά ο Διούδης έκανε 5-6 εκπληκτικές επεμβάσεις, όχι καλές, εκπληκτικές. Είναι Γενάρης και είμαι ευχαριστημένος για τον τρόπο που παίξαμε. Αν ήταν στο τέλος της σεζόν τότε δεν θα ήμουν ικανοποιημένος.

Όσο για τον Μπέργκ είναι πίσω από έναν τραυματισμό. Πρέπει να παίζει, να πάρει τα πάνω του, να βάλει ένα γκολ και κατά τη γνώμη μου αυτό θα τον απελευθερώσει Σήμερα προσπάθησα με κάθε επιθετικό τρόπο που είχα αλλά πρέπει να πούμε μπράβο στον γκολκίπερ. Μου αρέσει ένας άλλος τρόπος παιχνιδιού εμένα αλλά εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός και εμείς παίζουμε διαφορετικά και διαφορετικά παίζει ο εκάστοτε αντίπαλος.

Είμαι ειλικρινής 100% μαζί σας. Στο ματς του Κυπέλλου χάσαμε πολλές ευκαιρίες από δικά μας λάθη αλλά σήμερα δεν μπορώ να πω το ίδιο. Ο Εσιέν, ο Αμπέντ, ο Μπουμάλ είχαν καλές προσπάθειες. Το μόνο λάθος τελείωμα είναι του Κλωναρίδη που έφυγε έξω για μερικά εκατοστά".


Δεν υπάρχουν σχόλια