Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Χατζηισαΐα ο ΠΑΟΚ

Τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την πίεση προς τον Πανιώνιο για να αποκτήσει τον Δημήτρη Χατζηισαϊα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έ...

Τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ έχει αυξήσει την πίεση προς τον Πανιώνιο για να αποκτήσει τον Δημήτρη Χατζηισαϊα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εδώ και καιρό τον 23χρονο αμυντικό στο μεταγραφικό του στόχαστρο, όμως φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί τώρα για την απόκτηση του.

Έτσι, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν τελικά ο "Χάτζη" κάνει το δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο τις επόμενες ώρες είναι πιθανό να βελτιώσει την πρόταση του ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να πειστούν οι κυανέρυθροι.

Πρέπει να αναφέρουμε πως ο μεγάλος στόχος της ΠΑΕ είναι το να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση τη νέα σεζόν και γι' αυτό δύσκολα θα αρνηθεί μια συμφέρουσα οικονομική πρόταση.

Άλλωστε, άπαντες στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά πως αυτός ο σύλλογος έχει κάτι μαγικό και όποιος παίκτης και να φεύγει, πάντα θα έρχεται ένας άλλος ο οποίος και εξελίσσεται σε έναν νέο σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Κάπως, έτσι, έχει βγει και η χαρακτηριστική ατάκα που λένε οι Πανιώνιοι "... ο Άγιος Ανδρέας να είναι καλά και παίκτες πάντα θα βρίσκουμε".

Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως αν πωληθεί ο Χατζηισαϊας, οι κυανέρυθροι θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να προστεθεί ένας κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια