Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη και σπουδαία νίκη...

...του Ιστορικού εκτός έδρας επί του Πανθρακικού, αλλά με τίμημα! Γελάνε και οι πέτρες με την αποβολή του Ρισβάνη! Αν είναι δυνατόν! Όμ...

...του Ιστορικού εκτός έδρας επί του Πανθρακικού, αλλά με τίμημα!

Γελάνε και οι πέτρες με την αποβολή του Ρισβάνη! Αν είναι δυνατόν! Όμως ο Πανιώνιος, όπως τα βουνά που είναι συνηθισμένα στα χιόνια, δεν πρέπει να πτοείται απ’ αυτή την κατ' εξακολούθηση άδικη μεταχείριση! Αντιθέτως πρέπει τέτοιες συμπεριφορές να τον πεισμώνουν ακόμη περισσότερο για την επίτευξη του στόχου του! Απλά τώρα επιβάλλεται να βρει εσπευσμένα κεντρικό αμυντικό και μάλιστα πολύ καλό και ετοιμοπόλεμο!

Τέλος ο Καραμάνος πρέπει να σταματήσει να είναι μπλαζέ, χρειάζεται ν' απειλεί περισσότερο και να είναι συγκεντρωμένος, διότι με τέτοια συμπεριφορά δικαίως προτιμείται ο Ανφαρισάντ! Έτσι αδικεί τον εαυτό του! Μπορεί να κέρδισε το πέναλτι, όμως όπως σωστά είπε και ο κ. Ουζουνίδης το γκολ που έπρεπε να βάλει μετά το δοκάρι (κατάφερε και το έχασε προ κενής σχεδόν εστίας!) δε χανόταν με τίποτα! Βέβαια θα πείτε ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι εφικτά! Όντως, για αυτό άλλωστε είναι το πιό συναρπαστικό και λαοφιλές ομαδικό άθλημα!

Απ' εδω και πέρα ο Ιστορικός πρέπει να συνεχίσει ακάθεκτος! Σήμερα όλοι χαιρόμαστε τη νίκη, δε χαλαρώνουμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια προσπαθώντας να καλύψουμε τα κενά!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια