Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά»

Ο Ιστορικός κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τονίζει πως πλέον η ομάδα μπορε...

Ο Ιστορικός κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να τονίζει πως πλέον η ομάδα μπορεί να κοιτάει πιο ψηλά, έχοντας βγάλει άλλωστε το πιο δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό.

Αρχικά είπε όταν ρωτήθηκε για τους έξαλλους πανηγυρισμούς: «Είχαμε έναν πολύ δύσκολο μήνα με συνεχόμενα ματς. Μπορεί να μην είχαμε νίκες, αλλά πήραμε ισοπαλίες από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα. Κερδίσαμε τον Ηρακλή και σήμερα. Τα παιδιά έχουν καλή ψυχολογία παρά τα συνεχόμενα ματς. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έγινε πολύ κακό παιχνίδι, όμως στο δεύτερο αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Φαινόταν ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Το γκολ ήρθε σε ιδανικό σημείο και πετύχαμε μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που θέλαμε να την κάνουμε να γίνει ακόμα πιο νευρική».

Για το γεγονός ότι πλέον ο Πανιώνιος παίρνει αποτελέσματα και στην κακή του μέρα είπε: «Έχουμε πει ότι το να μην παίζεις καλά και να παίζεις αποτελέσματα δείχνει ότι έχουμε κάνει ένα παραπάνω βήμα. Μετά από αυτή τη νίκη μπορούμε να κοιτάμε και πιο ψηλά».

1 σχόλιο

  1. Μπραβο στον κοουτς και στους συνεργατες του καθως και στην διοικηση για την ομαδα μοντελο που εφτιαξαν ξεκινοντας περσυ και συνεχιστηκε φετος,απο εδω και περα πιστευω οτι αν ολα πανε καλα θα μπουμε στα play of .και ελπιζω οτι η διοικηση με την πωληση του Χατζη θα καταφερη να παρη την αδειοδοτηση για να ειναι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ εκει που πρεπει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή