Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θα μας τρελάνουν!

Προσπαθούν να μας τρελάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς! Η Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τον Πανιώνιο, με αιτιολογία πως οι φίλαθλοι της ομάδ...

Προσπαθούν να μας τρελάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς! Η Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τον Πανιώνιο, με αιτιολογία πως οι φίλαθλοι της ομάδας εκτόξευσαν φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ολυμπιακό.

Το θέμα εδώ είναι πως  όχι μόνο δεν έφυγε ποτέ φωτοβολίδα ευθείας βολής από τους κυανέρυθρους οπαδούς, αλλά ούτε καπνογόνο στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου δεν έπεσε!

Η συμπεριφορά των φιλάθλων του Ιστορικού ήταν υποδειγματική, όμως φαίνεται πως κάποιοι έχουν στοχοποιήσει τον Πανιώνιο και ψάχνουν να βρουν αφορμές, που δεν υπάρχουν, για να τον χτυπήσουν.  Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!

Αυτή η κατηγορία, η εκτόξευση φωτοβολίδας ευθείας βολής δηλαδή, μπορεί να φέρει και τιμωρία έδρας. Φαίνεται οι αρμόδιοι του πρωταθλήματος θέλουν τον Ιστορικόχωρίς τον κόσμο του!

Στον  Πανιώνιο δεν μπορούσαν να πιστέψουν στο άκουσμα της είδησης, αφού ο λόγος για τον οποίο "κατηγορείται" η ομάδα είναι ανύπαρκτος, ενώ και η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ήταν καθαρή!

Δεν υπάρχουν σχόλια